Επιλεγμένα Αρθρα

Με το ταξίδι στις Η.Π.Α. και τους εναγκαλισμούς με τον Τραμπ (τον χυδαίο ακροδεξιό, ρατσιστή, μισογύνη, ομοφοβικό και φιλοπόλεμο πολιτικό, που ακόμα και το «σύστημα» στις Η.Π.Α. αναρωτιέται αν μπορεί να αποδεχθεί ως πρόεδρο…) ο Αλέξης Τσίπρας απέδειξε ότι στη λογική του κατήφορου δεν υπάρχει πάτος.

Περισσότερα...

Η Γραμματεία Ξάνθης του ΠΑΜε καλεί τα συνδικάτα, τους συλλόγους, τους φορείς του μαζικού λαϊκού κινήματος, να οργανώσουν τη δράση τους με κεντρικό σύνθημα «Η ανάπτυξή τους τσακίζει τη ζωή μας. Οργάνωση και αγώνας η επιλογή μας» και να απαντήσουν μαχητικά, μαζικά και οργανωμένα, με συλλαλητήριο τη μέρα ομιλίας του πρωθυπουργού στην «αναπτυξιακή» φιέστα της κυβέρνησης στην Κομοτηνή (13-14 Νοεμβρίου).

Περισσότερα...

 

Το Σάββατο 21 Οκτωβρίου και ώρα 11.30 το βιβλιοπωλείο "Δύο" προσκαλεί τους μικρούς αλλά και μεγάλους φίλους του σε μία αφήγηση λαϊκών παραμυθιών στον χώρο του βιβλιοπωλείου.

 

Δύο ακόμη παιδικά τμήματα, αυτή τη φορά ενός πρωτότυπου διδακτικού κύκλου με τίτλο "Φιλοσοφία για παιδιά", ξεκινούν τα πρωινά κάθε Σαββάτου από τη "Φιλαναγνωσία".

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα:

Περισσότερα...

Την ακόλουθη καίρια και πολύπλευρα εμπεριστατωμένη ανακοίνωση για την παρατεινόμενη επί σειρά ετών αθλιότητα με τη (μη) διαχείριση των αδέσποτων ζώων, εξέδωσε το επιστημονικό συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης:

Περισσότερα...