Γειτονιά

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία, το 2016 το όριο της φτώχειας στη Βουλγαρία ήταν 157 ευρώ το μήνα ανά άτομο ή 5,4% χαμηλότερο από ότι ένα χρόνο νωρίτερα.

Περισσότερα...

Εκτεταμένη νοθεία των τροφίμων και επικίνδυνα υλικά. Ένας στρατιώτης, ο Husnu Ozel, πέθανε λόγω ασθένειας που οφείλεται σε τροφή. Τούρκοι στρατιώτες που υπηρετούν στην Μανίσα, μετά το βραδινό φαγητό μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο με δηλητηρίαση. Οι στρατιώτες διαμαρτύρονται για τις συνθήκες διαβίωσης και για την ιδιωτική εταιρία που έχει αναλάβει την τροφοδοσία τους.

Περισσότερα...

Δύο ειδήσεις από τη Βουλγαρία που αναφέρονται στο γεγονός ότι είναι η χώρα με τα φθηνότερα καταναλωτικά αγαθά στην Ε.Ε., καθώς και στην αύξηση των πωλήσεων νέων αυτοκινήτων:

Περισσότερα...

Μόλις 47 πρόσφυγες (όλοι προερχόμενοι από την Ελλάδα) από τον αριθμό που της αναλογεί με βάση τα ποσοστά που όρισε η Ευρωπαϊκή Ένωση, δέχτηκε η Βουλγαρία ως τις αρχές Ιουνίου, σύμφωνα με στοιχεία που ανακοίνωσε η Commission!

Περισσότερα...

"Ελληνική εταιρία εκμεταλλεύεται την καταναγκαστική εργασία κρατουμένων σε φυλακή της Βουλγαρίας" - Ανακοίνωση του αντιφασίστα κρατούμενου Jock Palfreeman:

Περισσότερα...

Λογιστικά - Φοροτεχνικά