Πολιτική

Από τους βουλευτές του Κ.Κ.Ε. Σάκη Βαρδαλή και Γιάννη Δελή υποβλήθηκε στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων η ακόλουθη ερώτηση για τις ζημιές από τη χαλαζόπτωση στον δήμο Ιάσμου:

Περισσότερα...

Κυκλοφορούν στο διαδίκτυο (εμείς τα βρήκαμε από ανάρτηση που έχει κάνει στο twiter ο δημοσιογράφος Χρήστος Αβραμίδης) χειρόγραφα που φέρεται να είναι πρακτικά από συνεδριάσεις διοικητικών συμβουλίων φοιτητικών συλλόγων.

Περισσότερα...

Την ακόλουθη ερώτηση με θέμα "Ζημιές από χαλαζόπτωση σε καλλιέργειες στην Π.Ε. Ροδόπης" αναγκάστηκαν να υποβάλουν εκ νέου (αφού για άλλη μια φορά δεν έλαβαν απάντηση!) προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων οι βουλευτές του Κ.Κ.Ε. Σάκης Βαρδαλής και Γιάννης Δελής:

Περισσότερα...

Το Αmerican Hellenic Institute βράβευσε φέτος «δύο εξέχουσες προσωπικότητες της ελληνικής και διεθνούς κοινότητας». Την κυρία Κατερίνα Παναγοπούλου (σύζυγο του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου, για να ξέρουμε για τι μιλάμε) με το βραβείο «AHI Hellenic Heritage Public Service Award» και τον κ. Δημήτρη Κοντομηνά (αυτός δεν χρειάζεται συστάσεις) με το βραβείο «AHI Hellenic Heritage Achievement Award».

Περισσότερα...

Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς έκανε την πρόταση και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος υπέγραψε το Προεδρικό Διάταγμα με το οποίο απονέμεται στον Νικόλαο Μέρτζο το κρατικό παράσημο «Ανώτερος Ταξιάρχης του Τάγματος του Φοίνικος».

Περισσότερα...

Λογιστικά - Φοροτεχνικά