Διάφορα

Συνεδριάζει το μεσημέρι (12.00) της Τετάρτης 25 Οκτωβρίου η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης με τα ακόλουθα δεκατρία θέματα στην ημερήσια διάταξη:

Περισσότερα...

Έπιασαν τόπο οι κινητοποιήσεις και πιέσεις της Ε.Λ.Μ.Ε. Λήμνου – Αγίου Ευστρατίου ώστε να πετύχουν έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τα μέλη τους, κυρίως τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς που καλούνται από άλλα μέρη να πάνε να υπηρετήσουν στα νησιά.

Περισσότερα...

Από τις πρώτες κιόλας γραμμές της αιτιολογικής έκθεσης του νομοσχεδίου της κυβέρνησης ΣυΡιζΑ-ΑνΕλ για τον αγροτικό συνδικαλισμό, γίνονται σαφείς οι στοχεύσεις της για τη δημιουργία ενός «νέου» κυβερνητικού και φιλοΕ.Ε. συνδικαλισμού στη θέση του πρώην απαξιωμένου και εκφυλισμένου στη συνείδηση της μικρομεσαίας αγροτιάς αγροτοπατερισμού.

Περισσότερα...

Με τίτλο "Θλίψη και αποτροπιασμός", η Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας-Θράκης εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση με αφορμή τη συμπεριφορά κυνηγών που φωτογραφίζουν τα ζώα που σκοτώνουν και τα ανεβάζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για επίδειξη:

Περισσότερα...

Συνεδριάζει το μεσημέρι (12.00) της Τετάρτης 18 Οκτωβρίου η Οικονομική Επιτροπή Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης με τα ακόλουθα δεκαοκτώ θέματα στην ημερήσια διάταξη:

Περισσότερα...