Βρέθηκε ο αστυνομικός που φέρεται να είναι ο κατασκευαστής της σελίδας του facebook ακραίας μισαλλοδοξίας και ρατσισμού «Τα σκυλιά του πολέμου» την οποία αποκάλυψε σε δημοσίευμά του «Το Ποντίκι», (εμετικά) δημοσιεύματα της οποίας είχε στείλει στην εισαγγελία δίωξης ρατσιστικού εγκλήματος το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο αστυνομικός διατηρεί οργανική θέση σε υπηρεσία της Γ.Α.Δ.Α. και όπως δήλωσαν αρμόδιοι αξιωματικοί της αστυνομίας στην ιστοσελίδα bloko.gr, τα στοιχεία σε βάρος του είναι συντριπτικά. Η δικογραφία διαβιβάστηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα ενώ ο ίδιος φέρεται να αρνείται τις κατηγορίες.

Στη εν λόγω σελίδα του facebook, ακροδεξιοί αστυνομικοί όχι μόνο λοιδωρούν συναδέλφους τους, στρέφονται με μίσος κατά προσφυγόπουλων και κατά των λοατ ατόμων, αλλά προβαίνουν σε ευθείες απειλές κατά της ζωής, αναρτώντας φωτογραφίες ανθρώπων με την επισήμανση «έχουμε συνταγή για γκέι βραστό με προσφυγόπουλα γαρνιτούρα» και «εμείς τους περιμένουμε με μια σφαίρα στη θαλάμη». Σε άλλη ανάρτηση κάνουν σε συναδέλφους τους μαθήματα βασανιστηρίων, όπως εικονικός πνιγμός («Σήμερα τα σκυλιά του πολέμου: Τι είναι το waterboarding, πως γίνεται σωστά, λεπτομέρειες και μικρά μυστικά»).

 

Mustafa