Κόσμος

Περίπου 50.000 Βέλγοι, Γερμανοί και Ολλανδοί αξίωσαν από τη βελγική κυβέρνηση το άμεσο κλείσιμο των δύο πυρηνικών αντιδραστήρων στο Βέλγιο, σχηματίζοντας μια διασυνοριακή ανθρώπινη αλυσίδα μήκους ενενήντα χιλιομέτρων.

Περισσότερα...

Το Ισραήλ προχώρησε τη Δευτέρα 19 Ιούνη σε 40% μείωση της παροχής ηλεκτρικής ενέργειας στη Γάζα, με βάση απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας της κυβέρνησης Νετανιάχου. Η απόφαση για μείωση της παροχής από τους σιωνιστές ήρθε κατόπιν αιτήματος της Παλαιστινιακής Αρχής, η οποία δήλωσε ότι παύει από τώρα και στο εξής να πληρώνει στους σιωνιστές το σύνολο του κόστους για την ηλεκτροδότηση της Γάζας, καλώντας τους να περιορίσουν την παροχή.

Περισσότερα...

Μπορεί κάποιοι να συνδέουν αυθαίρετα και αναπόδεικτα –για ευνόητους λόγους- τις οργανώσεις δίκαιης λαϊκής αντιβίας με κρατικές και μυστικές υπηρεσίες, όμως αυτό που αποδεικνύεται για άλλη μια φορά είναι η απευθείας σύνδεση των κρατικών μηχανισμών με φασιστικές ομάδες.

Περισσότερα...

Καθώς οι προετοιμασίες βρίσκονται σε εξέλιξη για μαζικές διαδηλώσεις λίγο πριν από την έναρξη της συνόδου κορυφής των G20 στο Αμβούργο, η γερμανική αστυνομία έχει ήδη δημιουργήσει την G20 φυλακή.

Περισσότερα...

Λογιστικά - Φοροτεχνικά