Την παρουσία των μελών του σε ενημέρωση που γίνεται σήμερα (Παρασκευή 6 Οκτωβρίου) από το Ι.Ε.Π. για τις πιλοτικές παρεμβάσεις στα νηπιαγωγεία της Θράκης ζητά ο Διδασκαλικός Σύλλογος Ξάνθης, ενώ την προσεχή Τρίτη συγκαλεί έκτακτη γενική συνέλευση μετά από σχετικό κάλεσμα της Δ.Ο.Ε. Παραθέτουμε τις δύο ανακοινώσεις:

  • Καλούμε τις/τους συναδέλφους νηπιαγωγούς την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 14.00 στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ξάνθης, όπου θα γίνει ενημέρωση από την επιστημονική ομάδα του προγράμματος του Ι.Ε.Π. για τις πιλοτικές παρεμβάσεις σε νηπιαγωγεία της Θράκης. Σ' αυτή την ενημερωτική συνάντηση θα μας δοθεί η ευκαιρία να εκφράσουμε καθολικά την αντίθεσή μας στην υλοποίηση της πιλοτικής εφαρμογής του προγράμματος σύμφωνα πάντα και με τις αποφάσεις του συλλόγου μας. Η ενημέρωση ζητήθηκε να γίνει από την ίδια την επιστημονική ομάδα του προγράμματος.
  • Σας καλούμε -σύμφωνα με την απόφαση-εισήγηση του διοικητικού συμβουλίου της Δ.Ο.Ε.-σε έκτακτη γενική συνέλευση την Τρίτη 10 Οκτωβρίου στις 19.00 στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ξάνθης για ενημέρωση, συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τις μορφές κινητοποίησης (συγκεντρώσεις, συλλαλητήρια, παραστάσεις διαμαρτυρίας, στάσεις εργασίας, απεργιακές κινητοποιήσεις) ενόψει της ολομέλειας προέδρων που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στην Αθήνα.

 

Mustafa