Πολιτική

Από την Τομεακή Επιτροπή Ξάνθης του Κ.Κ.Ε. κοινοποιήθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση του κόμματος για τη σημερινή παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών:

Περισσότερα...

Από τους υπογράφοντες πέντε βουλευτές Ξάνθης και Ροδόπης του ΣυΡιζΑ εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου αναφορικά με τη μειονοτική εκπαίδευση:

Περισσότερα...

Η εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής έρχεται για άλλη μια φορά να σπείρει το μίσος και τον φασιστικό της λόγο στην Ξάνθη. Ο λαός της Ξάνθης δεν θα επιτρέψει τον διχασμό που θέλουν να διασπείρουν οι εγκληματίες, υπόδικοι, οι νοσταλγοί του φασισμού.

Περισσότερα...

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 23 Ιουνίου στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ξάνθης η παρουσίαση του βιβλίου "Δικτατορία 1967-1974, Κείμενα και ντοκουμέντα" με την επιμέλεια του τμήματος Ιστορίας της Κεντρικής Επιτροπής του Κ.Κ.Ε., με κεντρικό ομιλητή το μέλος της Επιτροπής Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Νίκο Φακιρίδη.

Περισσότερα...

Από τη Λαϊκή Ενότητα Ξάνθης κοινοποιήθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση του κόμματος αναφορικά με το ζήτημα των εργαζόμενων στους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης:

Περισσότερα...

Λογιστικά - Φοροτεχνικά