Διάφορα

Γκρίνιες στα πηγαδάκια των γονέων και των παππούδων έχουν προκαλέσει οι τιμές των εισιτηρίων για τα παιχνίδια που τοποθετήθηκαν στον χώρο της «Ευχούπολης» Ξάνθης, αφού μέχρι και το Σάββατο το καρουζέλ κόστιζε δυόμισι ευρώ για μόλις ενάμισι λεπτό!

Περισσότερα...

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες του Συλλόγου για την Προστασία και Αναβίωση της Παλιάς Ξάνθης, ως εξής:

Περισσότερα...

Εμείς οι 43 επαγγελματοβιοτέχνες της Ξάνθης με αυτή την επιστολή μας ευχαριστούμε δημόσια τον συμπολίτη και συνάδελφό μας Γιάννη Β. Σιούτα για την πολύχρονη ουσιαστική προσφορά του στον τόπο μας και ιδιαίτερα στο "Δέρας".

Περισσότερα...

 

Λίγο καιρό μετά την τόσο παραγωγική έναρξή του, το Εργαστήριο Δημιουργικής Γραφής "Φιλαναγνωσία" πραγματοποιεί τα επίσημα εγκαίνιά του το απόγευμα (18.00) του Σαββάτου 16 Δεκεμβρίου.

 

Με την 3443/30.11.2017 απόφαση του αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης καθορίστηκαν σε εφαρμογή των διατάξεων του σχετικού νόμου οι ενδιάμεσες περίοδοι εκπτώσεων στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης, ως εξής:

Περισσότερα...

Mustafa