Διάφορα

Η κλασική κωμωδία του Mike Newell «Τέσσερις γάμοι και μία κηδεία» (Four weddings and a funeral, 1994) –μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του αγγλικού κινηματογράφου παγκόσμια- θα προβληθεί το βράδυ (21.00) της Πέμπτης 17 Αυγούστου από την Ε.Λ.Μ.Ε. στην αυλή του Λαογραφικού και Ιστορικού Μουσείου Ξάνθης.

Περισσότερα...

Προκειμένου να καθορίσει τους καταλόγους χρηστών για την εφαρμογή του προτεινόμενου ρυθμιστικού σχεδίου ελεγχόμενης κυκλοφορίας και στάθμευσης, ο δήμος Ξάνθης καλεί τους κατοίκους που διαμένουν στην περιοχή εφαρμογής των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων της παλιάς Ξάνθης να προσέλθουν στο δημαρχείο (πλατεία Δημοκρατίας) με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ώστε να καταγραφούν από τις υπηρεσίες του.

Περισσότερα...

Για τέταρτη χρονιά διοργανώνεται φέτος το Σάββατο 19 Αυγούστου το «Wave running», ένας αγώνας δρόμου 28 χιλιομέτρων με αφετηρία το λιμάνι των Αβδήρων και τερματισμό στην παραλία της Κεραμωτής.

Περισσότερα...

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ξάνθης ενημερώνει τα μέλη του ότι ξεκίνησε η έκδοση των αδειών θήρας για τη νέα κυνηγετική περίοδο 2017-2018. Η Ρυθμιστική Διάταξη Θήρας που υπογράφτηκε είναι ίδια με τα προηγούμενα χρόνια με ελάχιστες αλλαγές.

Περισσότερα...

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τη συμμετοχή μαθητών γυμνασίου και λυκείου στο κοινωνικό φροντιστήριο του δήμου Ξάνθης για το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα...