Διάφορα

Δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο διάρκειας οκτώ ωρών με θέμα «Δημιουργία εξαγώγιμου προϊόντος και εξαγωγικές διαδικασίες» διοργανώνει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ξάνθης σε συνεργασία με το "Enterprise Greece", προκειμένου να συμβάλλει στη σωστή πληροφόρηση των εν δυνάμει εξαγωγικών επιχειρήσεων και των εξαγωγέων που βρίσκονται κυρίως σε αρχικό στάδιο.

Περισσότερα...

Εκδήλωση αφιερωμένη στον βίο, το έργο και τις διδαχές του γέροντα Ιάκωβου Τσαλίκη πραγματοποιεί το απόγευμα (19.00) της Δευτέρας 23 Οκτωβρίου στην καπναποθήκη "Π" η Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης και Περιθεωρίου σε συνεργασία με το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης.

Περισσότερα...

Φλαμίνγκο από την Αφρική και πελεκάνοι από τις Πρέσπες βρίσκουν ένα ασφαλές καταφύγιο στη λίμνη Βιστωνίδα για να περάσουν τους χειμερινούς μήνες. Αυτή είναι σίγουρα η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε την λίμνη και να παρατηρήσετε την πλούσια πανίδα της.

Περισσότερα...

Δύο ακόμη παιδικά τμήματα, αυτή τη φορά ενός πρωτότυπου διδακτικού κύκλου με τίτλο "Φιλοσοφία για παιδιά", ξεκινούν τα πρωινά κάθε Σαββάτου από τη "Φιλαναγνωσία".

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα:

Περισσότερα...

Συνάδελφοι κυνηγοί

Αυτό το διάστημα που το κυνήγι έχει ξεκινήσει για όλα τα θηράματα και οι εξορμήσεις των κυνηγών έχουν αυξηθεί, παρακαλούμε όπως σεβαστείτε τις καλλιέργειες των γεωργών που βρίσκονται αυτή την εποχή σε περίοδο συγκομιδής, διότι ανά διαστήματα έχουμε δεχθεί σχετικές καταγγελίες.

Περισσότερα...