Διάφορα

Τα ακόλουθα δύο δελτία τύπου κοινοποίησε ο δήμος Ξάνθης για τους ποδηλατικούς αγώνες και τη γιορτή μουσικής που διεξήχθησαν τις προηγούμενες ημέρες στην Ξάνθη:

Περισσότερα...

Από τον ΣυΡιζΑ Ξάνθης και την Ο.Ε.Β.Ε.Ξ. κοινοποιήθηκαν οι ακόλουθες ευχές προς τον μουσουλμανικό πληθυσμό με αφορμή τη γιορτή του Σεκέρ Μπαϊράμ:

Περισσότερα...

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ξάνθης προσκαλεί τις επιχειρήσεις-μέλη του να συμμετάσχουν στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί από 9 έως 17 Σεπτεμβρίου.

Περισσότερα...

Με τη θρυλική απόλυτη μουσική κωμωδία "The blues brothers" (με αφορμή την ευρωπαϊκή ημέρα μουσικής) συνεχίζονται οι καθιερωμένες "Προβολές της Πέμπτης" από την Ε.Λ.Μ.Ε. Ξάνθης το βράδυ (21.00) της Πέμπτης 21 Ιουνίου στην αυλή του Λαογραφικού και Ιστορικού Μουσείου Ξάνθης.

 

Οι παραγωγοί που έχουν υποστεί ζημιές σε καλλιέργειες με οπωροφόρα δένδρα, βαμβάκι, αμπελοειδή, κηπευτικά, σιτηρά, από το χαλάζι της 18ης Ιουνίου στην περιοχή Κιμμερίων του δήμου Ξάνθης, μπορούν να δηλώσουν τη ζημιά στον ανταποκριτή του ΕλΓΑ στα Κιμμέρια έως και την Πέμπτη 29 Ιουνίου.

Περισσότερα...

Λογιστικά - Φοροτεχνικά