INDEXANTHI.GR
Πολιτική

Αυτός είναι ακόμα υπουργός

«Δεν φταίει το Λιμενικό γι’ αυτό το τραγικό ατύχημα. Είμαι ξεκάθαρος σ’ αυτό. Δε φταίει το Λιμενικό γι’ αυτό το τραγικό ατύχημα, όταν κάποιος άνθρωπος προστρέχει στον καταπέλτη, βάζοντας και τον εαυτό του σε ένα μεγαλύτερο κίνδυνο μία στιγμή που το πλοίο αποπλέει».

Αυτά έλεγε ο Βαρβιτσιώτης στον «Real fm» στις 6 Σεπτέμβρη. Μια μέρα αργότερα, ξήλωσε τον κεντρικό λιμενάρχη του Πειραιά και τον διοικητή του Α’ Λιμενικού Τμήματος, αποδίδοντάς τους την ευθύνη για το θάνατο (δολοφονία) του Αντώνη Καρυώτη. Και παραμένει φυσικά υπουργός της κυβέρνησης Κούλη 2 (μήπως είναι ο μόνος;).

πηγή

Σχετικά άρθρα

Ανακοίνωση της ΑντΑρΣυΑ για τις διαγραφές φοιτητών

Super User

“Έχεις δίκιο Θεανώ μου, είσαι μια από εμάς”…

Super User

Ρουβίκωνας: “Να δούμε τι άλλο θα γίνουμε”

Super User

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Δείτε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου και cookies