Στην Κομοτηνή εμφανίζονται το βράδυ (21.00) της Παρασκευής 25 Σεπτεμβρίου οι Ελένη και Σουζάνα Βουγιουκλή, στα πλαίσια του φεστιβάλ “Via Egnatia”.
Με φόντο το Βυζαντινό Φρούριο, οι αδελφές Βουγιουκλή θα δώσουν μία μοναδική συναυλία (με ελεύθερη είσοδο) με μουσικές και τραγούδια απ’ όλο τον κόσμο, αλλά και από τον τελευταίο τους δίσκο με τίτλο “To be safe”, μια ανεξάρτητη δισκογραφική παραγωγή με τραγούδια γραμμένα από τις ίδιες. Δωρικά και τραχιά blues, ρεμπέτικα και μυστηριακά Balkan φωνητικά, σε μια εκρηκτική σπονδή στην παγκόσμια πεντατονία.
Μαζί τους επί σκηνής, αναλαμβάνοντας το rhythm section, οι δύο εξαιρετικοί μουσικοί Αλέξης Αποστολάκης (άλλοτε μέλος των “Blues Wire”) στα τύμπανα και Χρήστος Τσαπράζης (άλλοτε μέλος των “Ξύλινων Σπαθιών”) στο κοντραμπάσο.


