INDEXANTHI.GR
Παιδεία

Για τις εγγραφές στο μουσικό σχολείο Ξάνθης

Στην α’ τάξη των μουσικών σχολείων εγγράφονται μαθητές απόφοιτοι δημοτικών σχολείων, εφόσον επιτύχουν σε εξετάσεις που διενεργούνται για την επιλογή μαθητών που θα φοιτήσουν.

Για την εισαγωγή μαθητών στο μουσικό σχολείο Ξάνθης για το σχολικό έτος 2023-2024, οι γονείς-κηδεμόνες των υποψήφιων μαθητών/τριών μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής από τις 2 ως τις 31 Μαΐου (14.00) ηλεκτρονικά στο e-mail gymmousx@sch.gr.

Απαραίτητα έγγραφα:

  • Συμπληρωμένη αίτηση (υπάρχει και στην ιστοσελίδα https://mousikoxanthis.wordpress.com/), με υπογραφή και των δυο γονέων, μόνο στο μουσικό σχολείο της περιοχής στο οποίο κατοικεί ο/η υποψήφιος/α.
  • Αντίγραφο ταυτότητας και των δυο γονέων.

Στην περίπτωση που η επιμέλεια ασκείται από τον ένα γονέα ή έχει γίνει κατανομή της μεταξύ των γονέων, αλλά δεν υφίσταται συναίνεση των δυο γονέων για τη συμμετοχή στις εξετάσεις, τότε οι γονείς-κηδεμόνες θα πρέπει να προσκομίσουν ηλεκτρονικά ή με οποιοδήποτε άλλο πρόσφορο τρόπο δικαστική απόφαση (προσωρινή διαταγή, απόφαση ασφαλιστικών μέτρων, οριστική δικαστική απόφαση) που το επιτρέπει.

Για τον καθορισμό των ημερομηνιών των εξετάσεων θα γίνει εγκαίρως ενημέρωση με νέο έγγραφο. Πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα https://mousikoxanthis.wordpress.com/ και στο τηλέφωνο 25410 92212.

Σχετικά άρθρα

Φιλαναγνωσία – δημιουργική γραφή στο 4ο δημοτικό σχολείο

Super User

Οι δράσεις του Προγράμματος Ελληνομάθειας Μουσουλμανοπαίδων

Super User

Μετά τον αγιασμό στους δρόμους οι εκπαιδευτικοί της Ξάνθης

Super User

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Δείτε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου και cookies