Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ξάνθης διοργανώνει εκπαιδευτικό σεμινάριο με τίτλο «Εξαγωγές και διεθνές εμπόριο» το απόγευμα (16.30-18.00) της Τρίτης 7 Μαρτίου στον Πολυχώρο Τέχνης και Σκέψης.
Το σεμινάριο διοργανώνεται στο πλαίσιο του έργου «Ενίσχυση της επιχειρηματικής στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων μέσω της δημιουργίας κινητών εκθέσεων (mobile fairs) και καινοτόμων υπηρεσιών στη διασυνοριακή περιοχή με ακρωνύμιο “Fair for all”, του διασυνοριακού προγράμματος InterReg V-A Ελλάδα-Βουλγαρία 2014-2020». Το έργο επιδιώκει την ενδυνάμωση της επιχειρηματικότητας και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, παρέχοντάς τους τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε εκθέσεις, εκπαιδευτικά σεμινάρια, συναντήσεις B2B και λοιπές εκδηλώσεις. Οι γνώσεις διεθνούς εμπορίου και εξαγωγών είναι πλέον απαραίτητο εφόδιο για την ανάπτυξη μιας εταιρείας. Οι επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν στο σεμινάριο, θα αποκτήσουν όλες τις βασικές γνώσεις και τις δεξιότητες που αφορούν στην εξωστρέφεια τους μέσω των εξαγωγών των προϊόντων τους.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου oevexan@ath.forthnet.gr ή στο τηλέφωνο 25410 22776.
Πρόσκληση σε εκδήλωση ευαισθητοποίησης
Στο πλαίσιο του ίδιου έργου, η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ξάνθης διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση ενημέρωσης σχετικά με τις δράσεις του έργου, στον ίδιο χώρο στις 18.00.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί έκθεση προϊόντων από επιχειρήσεις με βλέμμα στραμμένο στην εξωστρέφεια, με σκοπό την προώθηση και τη γνωριμία τους με το κοινό.