INDEXANTHI.GR
Κοινωνία

Επιστολή για τον Σύλλογο Τριτέκνων Ξάνθης

Με τίτλο “Ραπισμάτων συνέχεια για τον Σύλλογο Τριτέκνων Ξάνθης”, λάβαμε από τον εκπαιδευτικό και πρώην πρόεδρο του συλλόγου Ευθύμη Αγγελακόπουλο την ακόλουθη επιστολή που παραθέτουμε αυτούσια:

Για ακόμη μία φορά στάθηκε αμείλικτη η δικαιοσύνη έναντι των μεθοδεύσεων και των παράνομων αποφάσεων του συλλόγου τριτέκνων Ν Ξάνθης.

Συγκεκριμένα με την απόφαση 156/2015 του μονομελούς πρωτοδικείο Ξάνθης διαδικασίας ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου τριτέκνων Αγγελακόπουλος Ευθύμιος και εκδόθηκε στις 18-5-2015 ανατρέπει την απόφαση του Δ.Σ του Συλλόγου που στις 13-6-2014 διέγραψαν, αλλά κοινοποίησαν την απόφαση μετά 6 μήνες !!!!! στον προαναφερόμενο, (πονηριές για να μην ασκηθεί ανακοπή κατά τις απόφασης) ο λόγος διαγραφής !! πολιτικοποίηση του συλλόγου??

Οι αβάσιμοι ισχυρισμοί κατέρρευσαν παρουσία της προέδρου πρωτοδικών Ν. Ξάνθης διότι δεν μπόρεσαν να δικαιολογήσουν σε κανένα σημείο της διαδικασίας την ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου για τους ισχυρισμούς των περί πολιτικοποίησης του συλλόγου και διαγραφής του πρώην προέδρου. Δεν μπόρεσαν να απαντήσουν στα ερωτήματα αν οι υποψηφιότητες στα δημοτικά δρώμενα δεν είναι πολιτικοποίηση του συλλόγου.

Ας αιτιολογήσουν έστω και σήμερα τα τρία μέλη που εκτέθηκαν με διαφορετικούς συνδυασμούς, αν δεν είναι πολιτικοποίηση του συλλόγου???

Συγκεκριμένα, ο σύζυγος της προέδρου ήταν στο συνδυασμό του κου Πούλιου, η Σύζυγος του ταμεία ήταν υποψήφια με τον κο Δημαρχόπουλο, ο Β΄ ταμίας του συλλόγου ήταν στον συνδυασμό του κου Τσιτιρίδη.

Φρόνιμο θα ήταν να λογοδοτήσουν όλα τα μέλη που δεν κατάλαβαν το άρθρο 9 παράγραφο γ (απόπειρα συσχετισμού με κάποιο κόμμα) του καταστατικού σε συνδυασμό με το άρθρο 10 (πόροι του σωματείου) και μάλιστα με μία εκπαιδευτικό στη σύνθεση του ΔΣ πρώτη ξαδέλφη άλλου μέλους του ΔΣ, όπως καταγγέλθηκε από το ΓΓ του συλλόγου που παραιτήθηκε λόγο των μεθοδεύσεων, αυτό δεν το ήξερε και δεν το κατάλαβε κανένας ?? Και παρασύρθηκαν όλοι σε ομόφωνη απόφαση?? Από προσωπική ή ομαδική φιλοδοξία? Από την προσωπική ή ομαδική αγνεία Ελληνικών για την ανάγνωση του καταστατικού? Από την προσωπική ή ομαδική εμπάθεια? Από την προσωπική ή ομαδική Ματαιοδοξία? Από την προσωπική ή ομαδική εξύψωση του αλληλένδετου εθνικού φρονήματος ? (βλέπε ανακοίνωση τριτέκνων 2-12-2014) http://triteknoixanthis.blogspot.com/2014/12/blog-post_2.html

Φρόνιμο θα ήταν να επιστρέψουν όλα τα χρήματα που ξόδεψαν έως σήμερα (3000 ΕΥΡΩ περίπου) στο ταμείο του σωματείου για τις δύο μηνύσεις και μία έφεση που έχουν κάνει και τις έχουν χάσει δικαστικά έως σήμερα, όσο για το αν έχουν καταθέσει ή σκέπτονται να καταθέσουν και άλλες μηνύσεις, καλά θα κάνουν να το ξανασκεφθούν, για το που θα ξοδέψουν τα χρήματα του συλλόγου, γιατί με ξένα κόλλυβα δεν κάνεις μνημόσυνο λέει ο σοφός λαός.

Δεν νομιμοποιούνται να παραμένουν στη θέση τους μετά από τα τελευταία γεγονότα, η παραίτηση είναι επιβεβλημένη και απαραίτητη από όλα τα μέλη και μόνο με νέα έκτακτη γενική συνέλευση μπορεί να συνεχιστεί η λειτουργία του συλλόγου και μόνο με τη συζήτηση όλων των θεμάτων που απασχολούν το σωματείο θα δώσουν δύναμη και ενότητα για το τριτεκνικό κίνημα.

Για τις εντάσεις τα ουρλιαχτά και της κραυγές των μελών του ΔΣ κατά την ΓΣ καθώς και τις απαγορεύσεις εισόδου και ομιλίας στην ΓΣ του συλλόγου των διαγραμμένων μελλών στις 22-3-2015 (θυμηθήκαμε τις καλές εποχές του αλληλένδετου εθνικού φρονήματος) και απειλές για μηνύσεις από πλευράς της προέδρου (που όπως αποδίχθηκε ήταν αβάσημες) για την είσοδο του πρώην προέδρου και Διαγραμμένου μέλος, καθώς και της Κας Παπαδοπούλου Εριφύλης που και η ίδια δεν γλίτωσε από την βιομηχανία των διαγραφών (για πολιτικοποίηση του συλλόγου) Άραγε άλλαξαν την απόφαση τους και για τις δύο διαγραφές???? ή δεν κατάλαβαν το καταστατικό???

Ας διαβάσει κάποιος το καταστατικό που καταλαβαίνει, και να το εφαρμόσουν, και αν δεν μπορούν, ας κάτσουν να ακούσιου κάποιους που το καταλαβαίνουν όταν το διαβάζουν και γνωρίζουν την σημασία των λέξεων.

Καλό δε θα ήταν να γνωρίζουν κάποιοι ότι τα σωματεία δεν είναι αγόμενα και φερόμενα πίσω από επίδοξους ανυψωτές του αλληλένδετου εθνικού φρονήματος.

Αγγελακόπουλος Ευθύμιος

Εκπαιδευτικός

Πρώην διαγραμμένος Πρόεδρος

Πρώην διαγραμμένο μέλος

 

0 Reviews

Write a Review

Σχετικά άρθρα

«Μια βάρκα φάρμακα για τους πρόσφυγες»

Super User

Καθαρισμός του “μονοπατιού της ζωής” από τους προσκόπους

Super User

Τα ονόματα όλων των υπό βράβευση αιμοδοτών

Super User

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Δείτε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου και cookies