Συνεχίζει να προκαλεί η εικονολήπτρια που έβαλε τρικλοποδιά στον Σύρο πρόσφυγα Ζαΐντ, προκειμένου να τον εμποδίσει να περάσει από τα σύνορα της Ουγγαρίας. Η «νευρική» Πέτρα Λάζλο σχεδιάζει να καταθέσει μήνυση κατά του facebook αλλά και κατά του πρόσφυγα που κλώτσησε ενώ κρατούσε αγκαλιά το παιδί του, κατηγορώντας τον ότι άλλαξε την κατάθεσή του στη δίκη.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Izvestia», η Πέτρα Λάζλο, η οποία απολύθηκε μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο, κατηγορεί τη δημοφιλέστερη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ότι διέγραψε σελίδες με ομάδες υπέρ της και διατήρησε άλλες εναντίον της με κυρίαρχη τη σελίδα «Ο τοίχος της ντροπής της Petra Laszlo», η οποία έχει λάβει περισσότερα από 10.000 likes.
Παράλληλα, απειλεί με μήνυση και τον Σύρο πρόσφυγα, ενώ σε –γελοίες- δηλώσεις της ανέφερε: «Ο σύζυγος μου θέλει να αποδείξω την αθωότητα μου. Για αυτόν είναι ζήτημα τιμής».
πηγή: newpost


