INDEXANTHI.GR
Διάφορα

Παραχώρηση νέου χώρου στον Σύλλογο Τριτέκνων Ξάνθης

Με αφορμή την παραχώρηση νέου χώρου από τον δήμο, ο Σύλλογος Τριτέκνων Ξάνθης εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Ο δήμαρχος Ξάνθης Ευστράτιος Κοντός αποδέχθηκε το σχετικό αίτημα που υποβάλαμε για τη χορήγηση αποθηκευτικού χώρου και έφερε το θέμα προς συζήτηση σε τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Με την υπ’ αριθμό 185/2025 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης, μας παραχωρήθηκε δωρεάν για πέντε έτη ο χώρος υπ’ αριθμό 1 που βρίσκεται στο ισόγειο του Κέντρου Χονδρεμπορίου Δήμου Ξάνθης.

Ευχαριστούμε θερμά τον δήμαρχο Ξάνθης Ευστράτιο Κοντό για την πολύτιμη βοήθεια και τη διαρκή στήριξη προς τον σύλλογό μας, καθώς και το Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης το οποίο ενέκρινε ομόφωνα την πρόταση του δημάρχου.

Σχετικά άρθρα

Π.Ε. Ξάνθης: Απαγόρευση αλιείας

Super User

Το πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών στην Ξάνθη

Super User

Προσλήψεις έξι εργατών για δίμηνο στον δήμο Τοπείρου

Super User

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Δείτε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου και cookies