INDEXANTHI.GR
Διάφορα

Προβολή ταινίας για τον σχολικό εκφοβισμό

Η ταινία μικρού μήκους «Οι σκέψεις της Νεφέλης» θα προβληθεί το πρωί (10.00) της Πέμπτης 24 Οκτωβρίου στο θερινό δημοτικό αμφιθέατρο της πλατείας Δημοκρατίας στην Ξάνθη, με στόχο την ευαισθητοποίηση μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών, σχετικά με το φαινόμενο του σχολικού εκφοβισμού.

Η ταινία αφηγείται την ιστορία της Νεφέλης, μιας δεκαεξάχρονης μαθήτριας που αντιμετωπίζει δύσκολες καταστάσεις στη ζωή της που αναδεικνύουν τις συνέπειες του bullying. Η προβολή θα συνοδευτεί από παρέμβαση πρόληψης και ευαισθητοποίησης από ψυχολόγο του οργανισμού «Το Χαμόγελο του παιδιού», καθώς και από δηλώσεις στελεχών του οργανισμού.

Σχετικά άρθρα

Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Ξάνθης για την απεργία της 7ης Απριλίου

Super User

Εκλογές για τον Κοινωνικό Καταναλωτικό Συνεταιρισμό Ξάνθης

Super User

“Από τον Δημόκριτο στο C.E.R.N.”

Super User

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Δείτε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου και cookies