INDEXANTHI.GR
Eπιστολές Φαύλου

Προς Θεσσαλονικείς ιδ΄ επιστολή φαύλου

Αδελφοί

Παρακαλώ, απομακρύνετε τους ανηλίκους από τη στήλη, γιατί σήμερα θ’ ασχοληθούμε με σεξουαλικά ζητήματα, τα οποία τα γνωρίζουν καλά και θα βαρεθούν.

Ακατάρτιστη περί τα σεξουαλικά η (σι)χαμένη της μεταπολίτευσης γενιά μας, γνώριζε μόνον τη στάση του ιεραποστόλου, άντε και το 69 (ως σχήμα μόνον) στα υπαινικτικά μπλουζάκια πριν τριάντα χρόνια. Τότε που χίπις, κομμουνιστές, αναρχοσυμμορίτες, γιεγιέδες και άθεοι, απειλούσαν ακόμη την αρραγή ενότητα του εθνικού κορμού, πριονίζοντάς τον δίκην καλικαντζάρων. Τη στάση του ιεραποστόλου –οι υπηρέτες του λαού από πάνω κι ο κυρίαρχος λαός από κάτω- ομολογώ πως τη γνωρίζω από την όψη που με βία μετράει τη γη. Ωστόσο, δεν εγνώριζα πως η στάση του νίκα είναι βυζαντινό σεξουαλικό σύμπλεγμα μεταξύ γαλάζιων και πρασίνων, ώσπου το λούζομαι εκ μεταπολιτεύσεως και εντεύθεν. Η στάσις του νίκα –όπως επληροφορήθην από άσεμνους ιστοτόπους του διαδικτύου που επισκέπτομαι καθημερινά στα πλαίσια προγραμμάτων επιμορφώσεως- είναι γνωστή και ως στάσις του καναπέ, αφού μπορεί να εφαρμοστεί μόνον αν αράξει (στηθεί) εκεί το κυνωνικό σώμα. Κατά τη στάση αυτή μάλιστα, χρησιμοποιούνται πλείστα όσα σεξουαλικά βοηθήματα-υποκατάστατα: κινητό, tv-τηλεκοντρόλ, Η/Υ, κάμερες και του διαβόλου τα κέρατα. Αυτά τα χρησιμοποιεί η ερωμένη (ή ο ερώμενος, ας μην είμεθα ρατσισταί, όπως άλλωστε και οι λαμπροί αρχαίοι ημών πρόγονοι δεν ήταν, τουναντίον). Ο εραστής είναι ακόμη πιο προχωρημένος, αφού προσπαθεί να ικανοποιηθεί με άλλου είδους σεξουαλικά βοηθήματα-υποκατάστατα: ασφαλιστικό, ανεργία, ακρίβεια, σκάνδαλα, λογαριασμοί, περικοπές κοινωνικών δαπανών κλπ. Βένετοι και πράσινοι αλλάζουν θέση εναλλάξ, ενώ το εκουσίως ερώμενο κυνωνικό σώμα παραμένει αμετακίνητο στην επί του καναπέ προσφιλή στάση του, παρακολουθώντας τα άκρως ενδιαφέροντα τηλεοπτικά τεκταινόμενα της εικονικής πραγματικότητος. Η στάσις του νίκα –την οποία δεν αντελήφθην διότι μελετούσα όταν πρωτοεισήχθη- εμπεριέχει και ψήγματα κτηνοβασίας, αφού εγεννήθη εις ιππόδρομον και εξαπλώθη εις τον κυνωνικό στίβο, επιβιώσασα τόσους αιώνας. Οφείλω δε να ομολογήσω ότι είναι το βδέλυγμα της εποχής και τοιαύτη εκπόρνευσις δεν θα έχει καλό τέλος, όπως άλλωστε προέβλεψαν ο Νοστράδαμος, ο Τέρης Χρυσός, οι Ολύμπιανς, οι Τσαρμς και άλλοι προφήται του παρελθόντος αιώνος. Προσεύχεστε αγαπητοί, προσεύχεστε και αγρυπνείτε (έχει καλές μεταμεσονύκτιες προβολές) ιδιαιτέρως όσοι –παρ’ όλα αυτά- αρέσκεστε να κάθεστε ακόμη επί του καναπέως.

Με τις υγείες μας.

 

0 Reviews

Write a Review

Σχετικά άρθρα

Προς Θεσσαλονικείς κα΄ επιστολή Φαύλου

Super User

Προς Θεσσαλονικείς ιε΄ επιστολή φαύλου

Super User

Προς Θεσσαλονικείς οδ΄ επιστολή φαύλου

Super User

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Δείτε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου και cookies