Σάλο ξεσήκωσε η γραφιστική προσέγγιση που συνδέει τον Φίλιππο Πλιάτσικα με ναζιστικά σύμβολα (φωτο), οδηγώντας προσωρινά στην ακύρωση της κυριακάτικης εμφάνισης του καλλιτέχνη στη Λάρισα.
Το γεγονός ανακοίνωσε ο ίδιος ο τραγουδοποιός με την ακόλουθη ανάρτησή του στη σελίδα του στο facebook: «Με λύπη σάς ανακοινώνουμε ότι η συναυλία της Κυριακής 5/4 στην Λάρισα ακυρώνεται. Μόλις πληροφορηθήκαμε ότι η αφίσα της συγκεκριμένης παράστασης έγινε αντικείμενο προώθησης πολιτικών συμβόλων εν άγνοια μας! Εμείς παίζουμε μουσική κι έχουμε από πάντα κρατήσει μια σταθερή και συνεπή στάση αποστασιοποίησης από πολιτικούς χώρους και τεχνάσματα. Το ίδιο είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε και τώρα και υποσχόμαστε στους φίλους μας στη Λάρισα ότι πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί νέο ραντεβού για να συναντηθούμε. Σας ευχαριστούμε».
Πάντως, η διεύθυνση του καταστήματος έσπευσε να ανακοινώσει ότι λύθηκε η παρεξήγηση και τελικά η συναυλία του Φίλιππου Πλιάτσικα πραγματοποιήθηκε. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Εκ μέρους της μουσικής σκηνής “Potami” ζητούμε συγνώμη για την αναστάτωση που προκλήθηκε με το διαφημιστικό υλικό της συναυλίας του Φίλιππου Πλιάτσικα. Έγινε άθελά μας και εκ παραδρομής και προβαίνουμε άμεσα στην αντικατάσταση αυτού του διαφημιστικού υλικού. Μετά από αυτή μας την ενέργεια έχουμε την διαβεβαίωση των συνεργατών του καλλιτέχνη, πως η συναυλία την Κυριακή 5 Απριλίου θα διεξαχθεί κανονικά».
«Άθελα και εκ παραδρομής» λοιπόν η επιλογή ναζιστικών συμβόλων…
(με πληροφορίες από onlarissa)