INDEXANTHI.GR
Διάφορα

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Α.Μ.-Θ.

Συνεδριάζει το απόγευμα (18.00) της Παρασκευής 28 Απριλίου το Περιφερειακό Συμβούλιο Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης με τα ακόλουθα θέματα στην ημερήσια διάταξη (παρατίθενται αυτούσια):

Α. Ανακοινώσεις Προέδρου

Β. Ανακοινώσεις Περιφερειάρχη

ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΘΕΜΑ: Αντιπλημμυρική θωράκιση περιοχής Ερυθροποτάμου στον Δήμο Διδυμοτείχου της Π.Ε. Έβρου.

Επερωτών: Ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Χριστόδουλος Τοψίδης.

ΘΕΜΑ: Ακίνητη Περιουσία της Περιφέρειας.

Επερωτών: Ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ.Κατσιμίγας Κωνσταντίνος.

ΘΕΜΑ: Αναπτυξιακός Οργανισμός ΠΑΜΘ.

Επερωτών: Ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ.Κατσιμίγας Κωνσταντίνος.

ΘΕΜΑ: Μείωση του ΕΣΠΑ της ΠΑΜΘ.

Επερωτών: Ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Κατσιμίγας Κωνσταντίνος.

ΘΕΜΑ: Μελέτη υπογειοποίησης αρδευτικού δικτύου των παρέβριων αγροκτημάτων Φυλακτού – Λύρας – Λαγυνών – Τυχερού – Θυμαριάς – Γεμιστής.

Επερωτών: Ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ.Κατσιμίγας Κωνσταντίνος.

ΘΕΜΑ: ΕΣΠΑ για τεχνικά έργα.

Επερωτών: Ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Κατσιμίγας Κωνσταντίνος.

ΘΕΜΑ: Σημαντικές καθυστερήσεις στην κατασκευή γηπέδου στη Μύκη της ΠΕ Ξάνθης. Επερωτών: Ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Χριστόδουλος Τοψίδης.

ΘΕΜΑ: Κατάρρευση αναχωμάτων Κομψάτου και προβλήματα στην άρδευση.

Επερωτών: Ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Χριστόδουλος Τοψίδης.

ΘΕΜΑ: Λειτουργία Πολιτιστικού και Συνεδριακού Κέντρου Κομοτηνής (Μέγαρο Μουσικής). Επερωτών: Ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Χριστόδουλος Τοψίδης.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Έγκριση για εφαρμογή του αρ. 109 του ν. 3852/2010 για τις οφειλές της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΑΛΑΚΡΟΥ ΑΕ» προς τους εργαζόμενους Δημήτριο Μόσχου και Περικλή Προσώτσανλη.

Εισηγητής: Ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Δράμας κ. Γρηγόριος Παπαεμμανουήλ.

Έγκριση σκοπιμότητας για την κάλυψη της δαπάνης συμμετοχής των τέκνων του προσωπικού της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης σε παιδικές κατασκηνώσεις για το έτος 2023 και καθορισμός της διαδικασίας υλοποίησης αυτής.

Εισηγητής: Ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Π.Α.Μ.Θ. κ. Παύλος Δαμιανίδης.

Γνωμοδότηση επί της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου «Λιμένας Κεραμωτής, έργα βελτίωσης και λειτουργίας στο σύνολο του λιμένα, με φορέα λειτουργίας τον Οργανισμό Λιμένα Καβάλας (ΟΛΚ) ΑΕ».

Εισηγητής:Ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Κτηνιατρικήςκ.Δελησταμάτης Βασίλειος.

Έγκριση σύναψης σύμβασης και έγκριση τωνόρων αυτής μεταξύ Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης καιτης Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Ξάνθης ΑΕ για την μείωση του κομίστρου σταενδονομαρχιακά δρομολόγια της Π.Ε. Ξάνθης που παρουσιάζουν πολύχαμηλή πληρότητα, με διαπραγμάτευση χωρίς προηγούμενη δημοσίευση.

Εισηγητής: Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ξάνθης κ. Κωνσταντίνος Κουρτίδης.

Αίτημα τροποποίησης των Επιτροπών παρακολούθησης, εκτέλεσης, διοίκησης και παραλαβής σύμβασης, αναφορικά με τα Υποέργα 1 και 2 της Πράξης: «Τουριστική Προβολή Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης».

Εισηγητής:Ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Π.Α.Μ.Θ. κ. Παύλος Δαμιανίδης.

Έγκριση προγραμματικής σύμβασης για τη συνδιοργάνωση και συμμετοχή της Π.Ε. Δράμας στην αθλητική εκδήλωση «Τελικοί Πανελλήνιοι Σχολικοί Αγώνες Χειροσφαίρισης ΓΕΛ και ΕΠΑΛ, Ελλάδος και Κύπρου Σχολικού Έτους 2022-2023» και ορισμός ενός Εκπροσώπου της Π.Α.Μ.Θ. με τον αναπληρωτή του κατά το άρθρο 9 στην κοινή επιτροπή για την παρακολούθηση της σύμβασης.

Εισηγητής: Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Δράμας κ. Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ.

Έγκριση παράτασης συμβάσεων δρομολογίων μεταφοράς μαθητών της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας που ήταν σε ισχύει στις 30-06-2022, προσαρμοσμένες στα νέα δεδομένα εκτέλεσης των δρομολογίων για το σχολικό έτος 2022-2023, έως 30-06-2023, σύμφωνα με την παρ. 1 του άρθρου 188 του ν.4972/2022 όπως αυτή τροποποιήθηκε με το άρθρο 64 του ν.5027/2023 (ΦΕΚ48Α).

Εισηγητής: Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Δράμας κ. Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ.

 Επικύρωση απομαγνητοφωνημένων πρακτικών 1ης, 2ης και 4ης συνεδρίασης έτους 2023 του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Εισηγητής: Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Χρήστος Παπαθεοδώρου.

Σχετικά άρθρα

Χαλαρά… λόγω θέρους

Super User

«Τα δάκρυά μας μπορούν να γεμίσουν όλες τις θάλασσες, των παιδιών μας η παιδική ηλικία χάθηκε στα κύματά σου»

Super User

Συνάντηση για το διασυνοριακό δίκτυο του “Gimmie Shelter”

Super User

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Δείτε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου και cookies