INDEXANTHI.GR
Παιδεία

Ορκίστηκαν για πρώτη φορά σχολικοί σύμβουλοι του μειονοτικού προγράμματος

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 4 Ιουνίου στο γραφείο του Περιφερειακού Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης η ορκωμοσία των σχολικών συμβούλων του μειονοτικού προγράμματος, που για πρώτη φορά διορίστηκαν σύμφωνα με τις προβλέψεις του Ν. 4310/2014.

Ο δάσκαλος στο Μειονοτικό Σχολείο Σαπών Αχμέτ Νιζάν διορίστηκε σχολικός σύμβουλος του προγράμματος των μειονοτικών σχολείων της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης και ο δάσκαλος στο Μειονοτικό Σχολείο Σαπών Μεχμέτ Δερντιμάν διορίστηκε σχολικός σύμβουλος του προγράμματος των μειονοτικών σχολείων της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης-Έβρου.

 

Σχετικά άρθρα

Η Δ.Ο.Ε. για τη νέα συνάντηση με τον υπουργό Παιδείας

Super User

Φόβος για πολλά λουκέτα στα σχολεία και ένταση των εργασιακών συνθηκών γαλέρας

Super User

Κλασσικές ελληνικές σπουδές για αλλοδαπούς φοιτητές στο Δ.Π.Θ.

Super User

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Δείτε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου και cookies