INDEXANTHI.GR
Διάφορα

Το δημαρχείο Ξάνθης φωταγωγείται πορτοκαλί

Από τις 25 Νοεμβρίου (παγκόσμια ημέρα κατά της βίας ενάντια σε γυναίκες) μέχρι και τις 10 Δεκεμβρίου (παγκόσμια Ημέρα ανθρώπινων δικαιωμάτων) το δημαρχείο Ξάνθης θα είναι φωταγωγημένο σε χρώμα πορτοκαλί.

Ο δήμος συμπαρατάσσεται στο πλευρό του Σοροπτιμιστικού Ομίλου Ξάνθης, ώστε να σταλεί ένα δυνατό μήνυμα στην κοινωνία πως καμιά γυναίκα που έχει ανάγκη στήριξης και βοήθειας δεν είναι μόνη.

Το απόγευμα της 25ης Νοεμβρίου, μέλη του ομίλου θα μοιράσουν σε όλες και όλους κορδελάκια και βραχιολάκια σε χρώμα πορτοκαλί, ώστε όλες οι γυναίκες να θυμούνται ότι έχουν φωνή, αλλά και στήριξη.

Σχετικά άρθρα

Φυλλοροές και νέοι σπόροι…

Super User

Ανακοίνωση του δήμου Αβδήρων για τις δημόσιες γεωτρήσεις του Σελέρου

Super User

Η 11η Πανελλήνια Φθινοπωρινή Γιορτή Μανιταριών

Super User

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Δείτε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου και cookies