INDEXANTHI.GR
Διάφορα

Τhrace Negotiation Tournament 2024

Στις 13 και 14 Απριλίου θα διεξαχθούν στην Ξάνθη ο ημιτελικός και ο τελικός του 4ου Διαγωνισμού Διαπραγμάτευσης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, για νέους, φοιτητές και επαγγελματίες.

Ο διαγωνισμός αποσκοπεί στο να δώσει στους συμμετέχοντες μια πλήρη εμπειρία στο κομμάτι των διαπραγματεύσεων, μέσα από διαδραστικά σενάρια και ασκήσεις σε πραγματικό χρόνο, αξιοποιώντας τις δεξιότητες και τις γνώσεις τους για να επιτύχουν την επιθυμητή συμφωνία. Πρόκειται για τον πρώτο καινοτόμο διαγωνισμό αυτού του επιπέδου που πραγματοποιείται στη βόρεια Ελλάδα, με κορυφαίους μέντορες του είδους και ειδικούς στη διαπραγμάτευση και τη διαχείριση.

Διοργανώνεται από το Xanthi Tech Lab Δήμου Ξάνθης και υποστηρίζεται από το Εργαστήριο Επιχειρηματικής Καινοτομίας, Δημιουργικότητας και Ανταγωνιστικότητας του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του «Δημοκρίτειου» Πανεπιστημίου Θράκης.

Ο διαγωνισμός αποτελείται αρχικά από τη φάση της θεωρητικής εκπαίδευσης, όπου οι συμμετέχοντες θα μάθουν τις αρχές της διαπραγμάτευσης, της διαχείρισης συγκρούσεων και της συμφωνίας. Στην επόμενη φάση θα πραγματοποιηθούν δύο γύροι, κατά τους οποίους οι συμμετέχοντες -χωρισμένοι σε ομάδες- θα εξασκηθούν σε πραγματικές υποθέσεις διαπραγμάτευσης και έχοντας ο καθένας τον δικό του ρόλο, θα προσπαθήσουν να επιλύσουν σύγχρονα προβλήματα. Η θεωρητική εκπαίδευση και οι πρώτοι δύο γύροι θα πραγματοποιηθούν εξ αποστάσεως, ενώ η τελική φάση θα διεξαχθεί δια ζώσης.

  • 30-31 Μαρτίου: Πρώτος γύρος εξ αποστάσεως
  • 6-7 Απριλίου: Δεύτερος γύρος εξ αποστάσεως
  • 13-14 Απριλίου: Ημιτελικός και τελικός δια ζώσης στην Ξάνθη.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ.

Σχετικά άρθρα

Δωρεάν rapid tests στο Σέλινο

Ο νέος κύκλος μαθημάτων γραφής και ανάγνωσης “Braille”

Διασυλλογική αντισεξιστική ανακοίνωση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Δείτε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου και cookies