INDEXANTHI.GR
Διάφορα

Απαλλαγή του Τζεμαλή Μηλιαζήμ από τις κατηγορίες

Ο Τζεμαλή Μηλιαζήμ απαλλάχθηκε από την κατηγορία της “αναξιοπρεπούς συμπεριφοράς εκτός υπηρεσίας” που τον βάρυνε με απόφαση της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης, παρά την εμφανή προσπάθεια ποινικοποίησης των απόψεων του εκπαιδευτικού.

Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που συμπαραστάθηκε στον Τζεμαλή και συμμετείχε σε τρεις παραστάσεις διαμαρτυρίας έξω από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, τα σωματεία για τα δεκάδες ψηφίσματα στήριξης, τους πολιτικούς φορείς, τις ενώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τα κόμματα που στήριξαν τον Τζεμαλή, τους αγωνιστές του εκπαιδευτικού και του αντιρατσιστικού κινήματος.

Άλλη μία προσπάθεια φίμωσης έπεσε στο κενό και είναι για μας ξεκάθαρο ότι αυτό συνέβη λόγω του κύματος αλληλεγγύης που εκδηλώθηκε στο πρόσωπο του Τζεμαλή. Η δύναμή μας είναι στους αγώνες μας – η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας.

Κ.Ε.Ε.Ρ.Φ.Α. Ξάνθης

Σχετικά άρθρα

Εγκρίθηκαν τα πρώτα αιτήματα για ελεύθερη διέλευση οχημάτων από διόδια

Super User

Οι συμμετέχοντες των Special Olympics στο δημαρχείο Ξάνθης

Super User

Κλειστό το γραφείο του Συλλόγου Τριτέκνων Ξάνθης

Super User

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Δείτε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου και cookies