INDEXANTHI.GR
Πολιτισμός

Βιβλιοπαρουσίαση στη Δημοτική Πινακοθήκη Ξάνθης

Την παιδαγωγό, ηθοποιό και συγγραφέα Γιώτα K. Αλεξάνδρου και το νέο βιβλίο της «Τα κλαδιά της σοφίας» παρουσιάζουν το απόγευμα (18.30) του Σαββάτου 28 Μαρτίου στη Δημοτική Πινακοθήκη Ξάνθης το βιβλιοπωλείο Πυργελή, η Φιλοπρόοδη Ένωση Ξάνθης και οι εκδόσεις «Παρρησία».

Πρόκειται για «μια διαφορετική ιστορία που σε ταξιδεύει στην ιστορία της ανθρωπότητας που επαναλαμβάνεται αέναα, από πρόθεση ή χωρίς, όχι στην ιστορία που μαθαίνουν τα παιδιά στο σχολείο από τα επίσημα βιβλία που συνήθως έχουν έναν σελιδόπονο και δεν τα λένε όλα. Αλλά στην ιστορία απλών ανθρώπων που μοιάζει ασήμαντη για να καταγραφεί στα αρχεία».

Μια ιστορία μέσα από τα μάτια μιας αιωνόβιας βελανιδιάς, με την υπέροχη εικονογράφηση της Ντανιέλας Σταματιάδη, με κάδρα που θυμίζουν παλιό φωτογραφικό άλμπουμ και σε πολύ προσεγμένη έκδοση. Το βιβλίο συνοδεύεται από CD με την αφήγηση της ιστορίας από τη συγγραφέα Γιώτα Αλεξάνδρου και μουσική του Γιάννη Μυγδάνη.

 

Σχετικά άρθρα

Το βιβλιοπωλείο “Δύο” προτείνει

Super User

8ο Φεστιβάλ Γερμανόφωνου Κινηματογράφου στην Ξάνθη – αναλυτικό πρόγραμμα

Super User

“Tango stories” από τη Φ.Ε.Ξ.

Super User

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Δείτε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου και cookies