INDEXANTHI.GR
Διάφορα

Βιβλιοπαρουσίαση στον Πολυχώρο Τέχνης και Σκέψης

Τη συγγραφέα-κοινωνική λειτουργό Ευστρατία Γουντουδάκη και το βιβλίο της «Όσα ήθελα να πω» παρουσιάζουν το απόγευμα (18.00) στον Πολυχώρο Τέχνης και Σκέψης ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος Ξάνθης και οι εκδόσεις «Πηγή».

Θα μιλήσουν οι Πηνελόπη Καμπάκη-Βουγιουκλή (ομότιμη καθηγήτρια γλωσσολογίας του Δ.Π.Θ., μέλος του Σοροπτιμιστικού Ομίλου Ξάνθης) και Στυλιανή Γιαλαμά (πρόεδρος περιφερειακού συμβουλίου Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος). Αποσπάσματα θα διαβάσει ο Ηλίας Θεοδωρίδης (τελειόφοιτος τμήματος κοινωνικής εργασίας του Δ.Π.Θ.). Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος-διευθυντής του δημοτικού ραδιοφώνου Ξάνθης Τηλέμαχος Αρναούτογλου).

Ο διεθνής σοροπτιμισμός, μια καθαρά γυναικεία οργάνωση που μάχεται για την ισότητα και την εξάλειψη της βίας, έχει αφιερώσει ένα δεκαπενθήμερο (25 Νοεμβρίου ως 10 Δεκεμβρίου) γι’ αυτό το θέμα με την ονομασία «Orange days» (πορτοκαλί ημέρες). Κατά το διάστημα αυτό γίνονται διάφορες δράσεις με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για το σοβαρό θέμα της βίας. Το πορτοκαλί χρώμα συμβολίζει την αισιοδοξία και την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον.

Σχετικά άρθρα

Καλοκαιρινό παιχνίδι-αφήγηση στο “Δύο”

Super User

Κάλεσμα της Κ.Ε.Ε.Ρ.Φ.Α. Ξάνθης στη δίκη της Καβάλας

Super User

Συνέντευξη τύπου για τις εξελίξεις στην Ο.Ε.Β.Ε.Ξ.

Super User

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Δείτε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου και cookies