INDEXANTHI.GR
Πολιτική

Συνέλευση και προγραμματισμός δράσεων από τη Λαϊκή Αντίσταση-Α.Α.Σ. Ξάνθης

Συνέλευση της Λαϊκής Αντίστασης-Α.Α.Σ. Ξάνθης με θέμα “Πολιτικές εξελίξεις, προγραμματισμός παρεμβάσεων” πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Μαΐου, με τη συμμετοχή εργαζομένων, ανέργων και φοιτητών.

Έγινε μια πλούσια συζήτηση πάνω στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και αποφασίστηκε να προχωρήσει η Λαϊκή Αντίσταση σε σειρά παρεμβάσεων και πρωτοβουλιών ενάντια στην επικείμενη συμφωνία-μνημόνιο, με εργαλείο το πρόσφατο κείμενο-προκήρυξη της γραμματείας του Πανελλαδικού Συντονιστικού.

Έτσι, αποφασίστηκε μαζική παρέμβαση το Σάββατο 6 Ιουνίου στην κεντρική πλατεία της πόλης, καθώς και παρεμβάσεις σε διάφορους χώρους, όπως εργοστάσια, νοσοκομείο, νομαρχία, Ι.Κ.Α., καφενεία, χωριά κλπ. Παράλληλα αποφασίστηκε να γίνει κάλεσμα σε πολιτικές και συνδικαλιστικές συλλογικότητες, με σκοπό τη διοργάνωση συγκέντρωσης-πορείας σε ημέρα που θα συμπίπτει με αυτήν που θα αποφασιστεί στην αντίστοιχη σύσκεψη της Αθήνας.

 

Σχετικά άρθρα

Απολογισμών συνέχεια

Super User

Ανακοίνωση του Κ.Κ.Ε.(μ-λ)

Super User

Ανακοίνωση του Κ.Κ.Ε.

Super User

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Δείτε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου και cookies