INDEXANTHI.GR
Διάφορα

Συνεχίζει την “προσπάθεια” το Ε.Β.Ε. Ξάνθης

Μέχρι την Πέμπτη θα καταθέσουν εγγράφως τα αιτήματα και τις προτάσεις τους οι παραγωγικοί φορείς της Ξάνθης και εν συνεχεία θα καθορισθεί ημερομηνία νέας σύσκεψης στο επιμελητήριο, στην οποία θα προσκληθούν οι τρεις Ξανθιώτες βουλευτές για να συζητήσουν τη δραματική κατάσταση της τοπικής οικονομίας και να διερευνηθούν δίοδοι διεξόδου.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος του Ε.Β.Ε Ξάνθης Στέλιος Μωραΐτης, το ήδη καταστροφικό και έκδηλα εχθρικό επιχειρηματικό περιβάλλον που δημιούργησαν τα προηγούμενα μνημονιακά προαπαιτούμενα, με τα νέα μέτρα γίνεται και απαγορευτικό για το επιχειρείν.

Η Ξάνθη μετρά 1.050 λιγότερες επιχειρήσεις -οι περισσότερες εμπορικές- από το 2010 και οι εναπομείνασες 6.000 καλούνται να επιβιώσουν μέσα σε ένα εξοντωτικό φορολογικό πλαίσιο και επιπρόσθετα με το παρεμπόριο και τις πολυεθνικές να μην αφήνουν χώρο για αυτές.

Ήδη αντίστοιχες ενέργειες με το Ε.Β.Ε. Ξάνθης ξεκινούν όλα τα επιμελητήρια της περιφέρειας Α.Μ.-Θ. και θα υπάρξει συντονισμός κοινών δράσεων και ενεργειών, γνωστοποίησε ο κ. Μωραΐτης.

πηγή: Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης

 

Σχετικά άρθρα

Ανακοίνωση του δήμου Ξάνθης για την ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης

Super User

Κάλεσμα σε απεργία και συγκέντρωση την Κυριακή

Super User

Στοιχεία για τα τροχαία του Οκτωβρίου στην Π.Α.Μ.-Θ.

Super User

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Δείτε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου και cookies