INDEXANTHI.GR
Παιδεία

Εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων στο 17ο συνέδριο της Ο.Λ.Μ.Ε.

Με αφορμή την τακτική γενική συνέλευση και τις εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων στο 17ο συνέδριο της Ο.Λ.Μ.Ε., που θα γίνουν το πρωί (10.00) της Πέμπτης 7 Μαΐου στο αμφιθέατρο του 1ου γυμνασίου Ξάνθης, η Ε.Λ.Μ.Ε. Ξάνθης κοινοποιεί τα ακόλουθα:

Για την απρόσκοπτη συμμετοχή στη γενική συνέλευση δόθηκε άδεια σύμφωνα με το νόμο 1264/82. Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί μεταξύ 13.00-19.00.

Ο αριθμός των αντιπροσώπων των Ε.Λ.Μ.Ε. στο συνέδριο υπολογίζεται με βάση το συνολικό αριθμό των μελών που θα ψηφίσουν (ένας αντιπρόσωπος ανά εκατό ψηφίσαντες). Επομένως, για τη σωστή εκπροσώπηση της Ξάνθης στο συνέδριο, επιβάλλεται η καθολική συμμετοχή των συναδέλφων/ισσών στις εκλογές.

Η κατάθεση υποψηφιοτήτων θα γίνεται μέχρι τις 24.00 της Δευτέρας 4 Μαΐου στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Ε.Λ.Μ.Ε. (elmexanthis@gmail.com). Για κάθε πληροφορία ή διευκρίνιση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Για την ενημέρωση των συναδέλφων/ισσών, τα ψηφοδέλτια θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της Ε.Λ.Μ.Ε. από το πρωί της Τρίτης.

Στις εκλογές για ανάδειξη αντιπροσώπων για το συνέδριο της Ο.Λ.Μ.Ε., δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι -εκτός των μόνιμων εκπαιδευτικών- έχουν οι αναπληρωτές/τριες, οι Α.Μ.Ω. και οι ωρομίσθιοι/ες, όπως επίσης και οι αποσπασμένοι συνάδελφοι σε υπηρεσίες εκτός δευτεροβάθμιας και οι συνάδελφοι/ισσες που έχουν διατεθεί στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση ή στα μειονοτικά σχολεία. Οι συνάδελφοι/ισσες που δεν είναι γραμμένοι/ες στην Ε.Λ.Μ.Ε. ή δεν είναι τακτοποιημένοι/ες οικονομικά, μπορούν να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητές τους πριν από την ψηφοφορία.

Στα συνέδρια της Ο.Λ.Μ.Ε. συζητούνται και αποφασίζονται τα αιτήματα του κλάδου και διαμορφώνεται το πολιτικό πλαίσιο και το πρόγραμμα δράσης της Ο.Λ.Μ.Ε. Οι αποφάσεις των συνεδρίων είναι δεσμευτικές για όλο τον κλάδο και ανατρέπονται μόνο με άλλο συνέδριο. Από τους/τις αντιπροσώπους που θα συμμετάσχουν στο συνέδριο θα εκλεγεί και το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ο.Λ.Μ.Ε.

 

Σχετικά άρθρα

Για την απεργία δασκάλων και νηπιαγωγών στις 15 Σεπτεμβρίου

Super User

Επίσκεψη των Δημιουργικών Εργαστηρίων Νέων στο Α.Π.Θ.

Super User

Επίσκεψη μαθητών του λυκείου Γλαύκης στο Ι.Θ.Τ.Π.

Super User

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Δείτε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου και cookies