INDEXANTHI.GR
Βουλγαρία

Ξεκινούν οι δράσεις της χειμερινής περιόδου στο γειτονικό Παμπόροβο

Στις 6 Δεκεμβρίου ξεκινά η φετινή χειμερινή περίοδος στο χιονοδρομικό κέντρο του γειτονικού Σμόλιαν, το δημοφιλές Παμπόροβο, όπως ανακοινώθηκε σε σχετική συνέντευξη τύπου.

Από την εταιρεία που διαχειρίζεται τις εγκαταστάσεις και τις πίστες του σκι στο θέρετρο, ανακοινώθηκαν διάφορες προσφορές ή δωρεάν παροχές που ξεκινούν από την ημέρα των εγκαινίων και κορυφώνονται τα Χριστούγεννα. «Αυτό έγινε με σκοπό να προσελκύσουμε περισσότερες οικογένειες να περάσουν τις γιορτές στο Παμπόροβο. Ποτέ στην ιστορία του το συγκρότημα δεν ήταν τόσο γεμάτο τα Χριστούγεννα όπως φέτος, που κυριολεκτικά δεν υπάρχουν θέσεις» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Marian Belyakov.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για το Παμπόροβο από Έλληνες τουρίστες. «Για πρώτη φορά υπάρχουν πτήσεις τσάρτερ από τη Σμύρνη προς το αεροδρόμιο της Φιλιππούπολης» είπε η υπεύθυνη marketing Tatiana Drenkova, με τον κ. Belyakov να συμπληρώνει ότι «όλο αυτό οφείλεται στις συνεχείς προσπάθειες και τη σκληρή δουλειά των τελευταίων ετών». Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, το χιονοδρομικό κέντρο θα είναι πλήρως έτοιμο μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου.

Μεταξύ άλλων, θα διανεμηθεί κάρτα τσέπης με πλήρεις πληροφορίες για το χιονοδρομικό κέντρο, ενώ θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις για τους επισκέπτες όπως ελκυστικά πακέτα για παιδιά, φεστιβάλ κινηματογράφου και βιβλιοθήκη. Η εταιρεία αγόρασε πάνω από 2.000 βιβλία βουλγαρικής και ξένης λογοτεχνίας, παιδικά κ.α. που θα διανεμηθούν σε διάφορες αυτοσχέδιες βιβλιοθήκες.

Τέλος, στις 7 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί δράση της Ακαδημίας Χιονιού (με δωρεάν συμμετοχή) από τους καθηγητές της Βουλγαρικής Ένωσης Σκι, με στόχο να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των αρχαρίων για το σκι.

 

Σχετικά άρθρα

Αυξήθηκε η βιολογική παραγωγή στη Βουλγαρία

Super User

Η δημογραφική κρίση στη Βουλγαρία προμηνύει οικονομική κατάρρευση

Super User

Το 85% των Βουλγάρων προτιμάει τα ψάρια που παράγονται με βιώσιμο τρόπο

Super User

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Δείτε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου και cookies