INDEXANTHI.GR
Πολιτισμός

Παιδικό θεατρικό εργαστήρι στο Ι.Θ.Τ.Π.

Παιδικό θεατρικό εργαστήρι πρόκειται να λειτουργήσει στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης από τις 5 Οκτωβρίου, κάτι που θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των συμμετοχών.

Σκοπός του εργαστηρίου είναι τα παιδιά να χρησιμοποιούν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους, να αποφορτίζονται από την καθημερινότητα, να βρίσκουν διεξόδους εκφραστικής επικοινωνίας και να έρχονται σε επαφή με το θέατρο μέσω της υποκριτικής, του αυτοσχεδιασμού, του τραγουδιού και της δραματοποίησης κειμένου.

Σταδιακά, με την εξέλιξη των μαθημάτων θα ετοιμάσουμε και τη δική μας παράσταση. Επιλέγουμε μαζί ένα θεατρικό έργο και συνεχίζουμε με τη διδασκαλία και το “χτίσιμο” των ρόλων. Φυσικό επακόλουθο είναι, οι πρόβες, οι γενικές δοκιμές με τους απαραίτητους φωτισμούς, τα σκηνικά και τα κοστούμια και τέλος η γλυκιά ώρα του ανεβάσματος της παράστασης.

Υπεύθυνος του εργαστηρίου θα είναι ο εκπαιδευτικός Σταύρος Ράικος.

Πληροφορίες-εγγραφές καθημερινά 10.00-13.00 και 17.00-21.00 στη γραμματεία της καπναποθήκης «Π» και στα τηλέφωνα 25410 29282 (πρωινές ώρες) και 25410 26635 (απογευματινές ώρες).

Σχετικά άρθρα

Εκδηλώσεις στην Ξάνθη για τα 95 χρόνια από τη γέννηση του Μάνου Χατζιδάκι

Super User

“Το αγόρι με τη βαλίτσα” την Κυριακή στο Σπίτι Πολιτισμού της Φ.Ε.Ξ.

Super User

Νέα ενδιαφέρουσα ημερίδα από τη ΛΑ΄ Ε.Π.Κ.Α.

Super User

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Δείτε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου και cookies