INDEXANTHI.GR
Παιδεία

Συγχαρητήριο μήνυμα Μελισσόπουλου

Το ακόλουθο συγχαρητήριο μήνυμα προς τους μαθητές του 4ου δημοτικού σχολείου Ξάνθης κοινοποίησε ο προϊστάμενος της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Σάββας Μελισσόπουλος:

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, κ. Σάββας Μελισσόπουλος, εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στους μαθητέςτου 4ουΔημοτικού Σχολείου Ξάνθης για τη συμμετοχή και τη διάκριση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό «Κύπρος 1974-2014 Δεν ξεχνώ, διεκδικώ, δημιουργώ», ο οποίος τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειταιγια τους μαθητές του τμήματος Ε1, οι οποίοι υπό την άξια καθοδήγηση της υπεύθυνης εκπαιδευτικού κ. Μήτρου Μαρίνας, έλαβαν το 1ο βραβείο στην κατηγορία «Δημιουργία τραγουδιού». Την μουσική σύνθεση του τραγουδιού την ανέλαβε ο κ Παυλίδης Γεώργιος, δάσκαλος του Δημοτικού Σχολείου Δοξάτου Δράμας.

Το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα στοχεύει στο να γνωρίσουν οι μαθητές όλων των βαθμίδων τον Κυπριακό Ελληνισμό και να εκφραστούν δημιουργικά ως προς το Κυπριακό πρόβλημα με όποιον τρόπο επιθυμούν.

Συγχαρητήρια, αξίζουν και οι εκπαιδευτικοί οι οποίοι ενθαρρύνουν τη συμμετοχή των παιδιών σε τέτοιου είδους διαγωνισμούς. Η συμμετοχή σε αυτόν το διαγωνισμό έδωσε τη δυνατότητα στα παιδιά να κατανοήσουν το Κυπριακό μας πρόβλημα, να προβληματιστούν και να τοποθετηθούν κριτικά και γόνιμα ως προς αυτό.

Η διάκριση αυτή τιμά την εκπαιδευτική κοινότητα της Περιφέρειας μας και αποδεικνύει εμπράκτως ότι οι μαθητές κατανοούν και διεκδικούν τα δημοκρατικά ιδεώδη καλλιεργώντας πνεύμα αγάπης, αποδοχής και ομόνοιας.

 

Σχετικά άρθρα

“Καμία μετατροπή σχολείου σε πρότυπο – πειραματικό”

Super User

Αίτημα της Ε.Λ.Μ.Ε. Ξάνθης για δωρεάν τεστ και άλλα μέτρα ενάντια στην πανδημία

Super User

Συνέλευση και ψήφισμα του Διδασκαλικού Συλλόγου Ξάνθης

Super User

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Δείτε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου και cookies