INDEXANTHI.GR
Διάφορα

Στην τελική ευθεία για τις Θ.Λ.Ε.

Με την παρέλευση των εορτών και την είσοδο στο νέο έτος, η Ξάνθη ετοιμάζεται πλέον για τις Θρακικές Λαογραφικές Εορτές και το καρναβάλι, οι εκδηλώσεις των οποίων ξεκινούν το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου και ολοκληρώνονται την Καθαρή Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου.

Ο κύκλος των καρναβαλικών εκδηλώσεων θα ανοίξει το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου με την παρέλαση λαογραφίας, θα συνεχιστεί με τις εκδηλώσεις της τσικνοπέμπτης 8 Φεβρουαρίου στο κλειστό γυμναστήριο “Φίλιππος Αμοιρίδης”, την παιδική καρναβαλική παρέλαση της Κυριακής 11 Φεβρουαρίου και θα κορυφωθεί με την μεγάλη καρναβαλική παρέλαση της Κυριακής 18 Φεβρουαρίου. Η αυλαία θα πέσει την Καθαρή Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου με τα κούλουμα σε διάφορες περιοχές της Ξάνθης.

Οι παραπάνω κεντρικές εκδηλώσεις θα πλαισιωθούν από πλήθος άλλες που διοργανώνουν δήμοι, σύλλογοι και φορείς.

 

Σχετικά άρθρα

Ανακοίνωση της Δ.Ε.Υ.Α. Αβδήρων

Super User

Εξετάσεις υποψήφιων νέων κυνηγών στην Ξάνθη για την κυνηγετική περίοδο 2025-2026

Super User

Συνεδριάζει το Ε.Β.Ε. Ξάνθης

Super User

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Δείτε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου και cookies