INDEXANTHI.GR
Διάφορα

Ενημερωτική εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Καρκίνος του μαστού και πρόληψη» θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα (18.30) της Πέμπτης 25 Οκτωβρίου στον Πολυχώρο Τέχνης και Σκέψης.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης και τον Σύλλογο Υπαλλήλων Π.Ε. Ξάνθης, σε συνεργασία με την ιατρό γενικής ιατρικής και διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Αβδήρων Μάρθα Ανδρέου, με την ευγενική συνδρομή του χειρουργού μαστολόγου και τέως διευθυντή Χειρουργικής Κλινικής Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης Ανέστη Χιώτη και του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Ξάνθης “παραΜΕΝΟΝΤΑΣ ΖΩΗροι”.

 

Σχετικά άρθρα

15 Απριλίου: Ημέρα δράσης για τους εργαζόμενους στα super markets

Super User

Εκδήλωση στο Ε.Β.Ε. Ξάνθης

Super User

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου: Οι εορταστικές εκδηλώσεις της ημέρας

Super User

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Δείτε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου και cookies