INDEXANTHI.GR
Πολιτισμός

Ο πολύκροτος “σχοινοβάτης της Χρυσούπολης” στο “Δύο”

Την Κατερίνα Συνοδινού και το βιβλίο της «Ο μονόλογος του σχοινοβάτη» παρουσιάζει το απόγευμα (20.00) της Τρίτης 3 Ιουνίου το βιβλιοπωλείο «Δύο».

Πρόκειται για τη μυθιστορηματική βιογραφία του «ακροβάτη της Χρυσούπολης» Χρήστου Γεωργιάδη, που είχε γίνει γνωστός στο πανελλήνιο από το τόλμημά του να διασχίσει τη διώρυγα της Κορίνθου ισορροπώντας σε συρματόσχοινο 91 μέτρα ψηλά! Στο βιβλίο περιγράφεται με μοναδική αφηγηματική δεξιοτεχνία η πολυτάραχη ζωή του, από το ξεκίνημά της ως το γέρμα της (περισσότερα στοιχεία εδώ).

Η πρώτη παρουσίασή του έγινε στη Χρυσούπολη (εδώ).

Για το βιβλίο θα μιλήσει η εκπαιδευτικός Μαρία Λαγοπούλου. «Ο μονόλογος του σχοινοβάτη» διατίθεται από το βιβλιοπωλείο «Δύο», από όλα τα βιβλιοπωλεία της Χρυσούπολης καθώς και από το βιβλιοπωλείο «Τζελέπη» στην Ξάνθη.

 

Σχετικά άρθρα

Το 12ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου στην Ξάνθη

Super User

«Το μιούζικαλ στον κινηματογράφο» κάθε Τρίτη του Νοεμβρίου από τη Φ.Ε.Ξ.

Super User

Ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων Αβδήρων

Super User

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Δείτε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου και cookies