INDEXANTHI.GR
Αυτοδιοίκηση

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αβδήρων

Συνεδριάζει το μεσημέρι (12.00) της Δευτέρας 13 Σεπτεμβρίου η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αβδήρων με τα ακόλουθα τέσσερα θέματα στην ημερήσια διάταξη:

  1. Έγκριση πρακτικών εξέτασης δικαιολογητικών – τεχνικών και οικονομικών προσφορών του συνοπτικού διαγωνισμού με τίτλο «Προμήθεια υγρών καυσίμων και ελαιολιπαντικών» για τις ανάγκες του δήμου Αβδήρων, του Κέντρου Υποστήριξης και Κοινωνικής Φροντίδας Βρεφικής, Παιδικής και Τρίτης Ηλικίας και των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για τα έτη 2021-2022 και 2022 -2023 και ανάδειξη προσωρινού αναδόχου (εισηγητής: Δήμαρχος)
  2. Έγκριση πρακτικών εξέτασης δικαιολογητικών – τεχνικών και οικονομικών προσφορών της πρόσκλησης σε διαπραγμάτευση χωρίς δημοσίευση της «Προμήθειας τροφίμων για τις ανάγκες του Κέντρου Υποστήριξης και Κοινωνικής Φροντίδας Βρεφικής, Παιδικής και Τρίτης ηλικίας και της παροχής γάλακτος για το δικαιούχο προσωπικό του δήμου Αβδήρων» και ανάδειξη προσωρινού αναδόχου (εισηγητής: Δήμαρχος)
  3. Συγκρότηση της επιτροπής παραλαβής φυσικού εδάφους του έργου “Ε.Ε.Λ. Σελέρου” (εισηγητής: Στυλιανός Χωλίδης, αναπληρωτής προϊστάμενος Τεχνικής Υπηρεσίας)
  4. Εξειδίκευση πιστώσεων σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4555/2018 (εισηγήτρια: Αρχοντία Τσάκου, προϊσταμένη τμήματος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών).

Σχετικά άρθρα

“Θλίψη και αγανάκτηση για τις φθορές στο χριστουγεννιάτικο δένδρο”

Super User

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης

Super User

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Τοπείρου

Super User

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Δείτε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου και cookies