INDEXANTHI.GR
Πολιτισμός

Τίτλοι τέλους για τη ΛΑ΄ Ε.Π.Κ.Α.

Η 27η Οκτωβρίου ήταν η τελευταία εργάσιμη ημέρα της ΛΑ΄ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, της πιο βραχύβιας εφορείας του υπουργείου Πολιτισμού. Και από την Τετάρτη –μετά τη σημερινή αργία- θα ονομάζεται Εφορεία Αρχαιοτήτων Ξάνθης.

Αυτό γιατί από τις 29 Οκτωβρίου ισχύει ο νέος οργανισμός του υπουργείου, στο πλαίσιο του οποίου καταργούνται οι Εφορείες Προϊστορικών, Κλασικών και Βυζαντινών Αρχαιοτήτων και δημιουργούνται νέες εφορείες ανά Περιφερειακή Ενότητα, με αρμοδιότητα στις Προϊστορικές, Κλασικές και Βυζαντινές Αρχαιότητες.

Τα παραπάνω πληροφορούμαστε από την προϊσταμένη της… παλιάς και νέας εφορείας της Ξάνθης Κωνσταντίνα Καλλιντζή.

 

Σχετικά άρθρα

Μικρασιάτικο πανηγύρι στη Μάνδρα

Super User

“Μαθηματικά μοντέλα στον ήχο”

Super User

Εκδηλώσεις της Π.Ε Ξάνθης για τα εκατό χρόνια από τη μικρασιατική καταστροφή

Super User

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Δείτε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου και cookies