Πρόσκληση του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Ξάνθης

Παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία – «Αυτό που μας ενώνει 2022» – Μία πρωτοβουλία του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Ξάνθης.

Στις 3 Δεκεμβρίου κάθε χρόνου γιορτάζεται σε όλο τον πλανήτη η παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία. Η συγκεκριμένη ημέρα έχει καθιερωθεί από τον Ο.Η.Ε. ως μία επέτειος ευαισθητοποίησης για τα δικαιώματα και τις δυνατότητες των ατόμων με αναπηρία.

Φέτος, το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Ξάνθης προσκαλεί στη μεγαλύτερη διαδικτυακή συνάντηση σχολείων που έγινε ποτέ! Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί την παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία και να συζητήσουμε για όλα αυτά που μας ενώνουν.

  • Όσα σχολεία ειδικής αγωγής το επιθυμούν, μπορούν να στείλουν το βίντεο-μήνυμά τους στο Ε.Ε.Ε.ΕΚ Ξάνθης μέχρι την Κυριακή 20 Νοεμβρίου
  • Την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου και ώρα 10.00 συνδεόμαστε ζωντανά (σχολεία γενικής και ειδικής εκπαίδευσης ) με το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Ξάνθης.

Το βίντεο-μήνυμα των ειδικών σχολείων της Ελλάδας θα αποτελέσει την αφορμή να συζητήσουμε και να αναδείξουμε όλα εκείνα τα στοιχεία που μας ενώνουν (παρά μας χωρίζουν) με τις μαθήτριες και τους μαθητές των γενικών σχολείων.

Για να συμμετάσχετε κι εσείς στη δράση, αλλά και για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα https://aftopoumasenonei.weebly.com/. Δείτε το βίντεο-μήνυμα του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Ξάνθης: https://youtu.be/1SNqjJCVVt0.

Related posts

Ανακοίνωση-κινητοποίηση του Συλλόγου Οικότροφων Φοιτητών Ξάνθης

Ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης

Εκπαιδευτικοί της Ξάνθης για αποχή από τις ηλεκτρονικές εκλογές

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Δείτε περισσότερα