Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αβδήρων

Συνεδριάζει το μεσημέρι (12.00) της Δευτέρας 28 Νοεμβρίου η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αβδήρων με τα ακόλουθα έξι θέματα στην ημερήσια διάταξη:

  1. Έγκριση πρακτικών εξέτασης δικαιολογητικών, τεχνικών και οικονομικών προσφορών του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού με τίτλο «Προμήθεια τροφίμων για τις ανάγκες του Κέντρου Υποστήριξης και Κοινωνικής Φροντίδας Βρεφικής, Παιδικής και Τρίτης ηλικίας και της παροχής γάλακτος για το δικαιούχο προσωπικό του δήμου Αβδήρων» για τα έτη 2023, 2024 και ανάδειξη προσωρινού αναδόχου (εισηγητής: Δήμαρχος)
  2. Έγκριση διενέργειας διαγωνισμού και τευχών δημοπράτησης της υπ’ αριθμό 60/2022 μελέτης για την υπηρεσία με τίτλο «Επισκευή και συντήρηση των οχημάτων του δήμου Αβδήρων» για τα έτη 2023 και 2024, ενδεικτικού προϋπολογισμού 300.000,00 ευρώ με Φ.Π.Α. και καθορισμός των όρων διενέργειας του διαγωνισμού» (εισηγητής: Δήμαρχος)
  3. Τροποποίηση συμβάσεων που αφορούν την υπηρεσία «Επισκευή και συντήρηση των οχημάτων του δήμου Αβδήρων έτους 2022» (εισηγητής: Δήμαρχος)
  4. Έγκριση πρακτικού 1 ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου του έργου «Κατασκευή και εξοπλισμός καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς» προϋπολογισμού 353.400,00 € με Φ.Π.Α. (εισηγητής: Στυλιανός Χωλίδης, αναπληρωτής προϊστάμενος Τεχνικής Υπηρεσίας)
  5. Συγκρότηση της επιτροπής παραλαβής φυσικού εδάφους του έργου: «Βελτίωση αγροτικού δρόμου αγροκτήματος Γενισέας» (εισηγητής: Στυλιανός Χωλίδης, αναπληρωτής προϊστάμενος Τεχνικής Υπηρεσίας)
  6. Εξειδίκευση πιστώσεων Κ.Α. εξόδων εγγεγραμμένων στον προϋπολογισμό του δήμου Αβδήρων οικονομικού έτους 2022 (εισηγητής: Δήμαρχος).

Related posts

Συνεδριάσεις αυτοδιοικητικών οργάνων της Ξάνθης

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αβδήρων

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Ξάνθης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Δείτε περισσότερα