Σύσκεψη των αγροτών του Έβρου την Παρασκευή

Σύσκεψη αγροτών και κτηνοτρόφων διοργανώνει το απόγευμα (19.00) της Παρασκευής 24 Ιανουαρίου η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Έβρου «Η ενότητα», στο Εργατικό Κέντρο Ορεστιάδας.

Στη σύσκεψη θα συζητηθούν η τραγική οικονομική κατάσταση των μικρομεσαίων αγροτών και κτηνοτρόφων, η πολιτική της Κ.Α.Π. και τα αντιλαϊκά μέτρα που έχουν ληφθεί τα τελευταία χρόνια με πρόσχημα την κρίση. Μετά και την πρόσφατη πανελλαδική συνάντηση της Λάρισας, στη συνάντηση θα ληφθούν αποφάσεις για αγωνιστικές διεκδικήσεις.

Τα θέματα που αναμένεται να βρεθούν στο επίκεντρο είναι οι νέες περικοπές στις επιδοτήσεις, η τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος, το αφορολόγητο πετρέλαιο, η αναθεώρηση της Κ.Α.Π. αλλά και η αντιμετώπιση της φοροεπιδρομής που δέχονται οι αγρότες. Παράλληλα, θα συζητηθούν και τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν ώστε να ανακουφιστούν αγρότες και κτηνοτρόφοι που βλέπουν το εισόδημά τους να συρρικνώνεται.

 

Related posts

Οι πληρωμές των συντάξεων του μήνα

Για βία και παρενόχληση στους χώρους εργασίας

Στοιχεία για την εγγεγραμμένη ανεργία του Απριλίου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Δείτε περισσότερα