Οι εκδηλώσεις της Φ.Ε.Ξ. το προσεχές διάστημα

Για τις εκδηλώσεις και δράσεις του προσεχούς διαστήματος ενημερώνει η Φιλοπρόοδη Ένωση Ξάνθης, οι οποίες είναι ακόλουθες:

  • Παρουσίαση του βιβλίου «Ψυχολογία της Θρησκείας και Συνείδηση» του Γεωργίου Βαρβατσούλια. Το Σάββατο 9 Αυγούστου στις 21.00 στην αυλή του Ιστορικού και Λαογραφικού Μουσείου Ξάνθης. Θα προλογίσει και θα συντονίσει τη συζήτηση ο συγγραφέας και φιλόλογος Αθανάσιος Μουσόπουλος. Οργάνωση: βιβλιοπωλείο Πυργελή, Φιλοπρόοδη Ένωση Ξάνθης, εκδόσεις “Παρρησία”. Είσοδος ελεύθερη.
  • Standupcomedy «από το σκάκι… στη μονόπολη…» την Κυριακή 10 Αυγούστου στις 21.30 στο λαογραφικό μουσείο, στην αυλή με τα χαμάμ. Μια παράσταση με τον Mech μόνο για ενήλικες – Truestories. Είσοδος 5€ με κρασί – οικονομική ενίσχυση του μουσείου.
  • Εθελοντική εργασία στο Λαογραφικό και Ιστορικό Μουσείο Ξάνθης. Από την Τρίτη 19 Αυγούστου έως και την Παρασκευή 23 Αυγούστου και ώρες 09.00-15.00 έχουμε εθελοντική εργασία στο Λαογραφικό και Ιστορικό Μουσείο Ξάνθης. Κερνάμε καφέ και περνάμε προστατευτικό λάδι στα παράθυρα και στις πόρτες του μουσείου όπως κάθε χρόνο.

 

Related posts

Παραδοσιακό γλέντι στη Διομήδεια

“Η τελετουργία του αμανέ” στα αρχαία Άβδηρα

Συναυλία με τον Μάκη Σεβίλογλου και το “Σαλονικώτικο τακίμι” στην πλατεία Αβδήρων

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Δείτε περισσότερα