Νέα αναβολή της εκδήλωσης του γηροκομείου Ξάνθης

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου «Ο Μέγας Βασίλειος» ενημερώνει πως η γιορτή για την παγκόσμια ημέρα των ηλικιωμένων αναβάλλεται οριστικά για την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου και ώρα 18:30 λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Σε σχετική ανακοίνωση σημειώνονται και τα ακόλουθα: «Ευελπιστούμε την άλλη εβδομάδα να είναι καλύτερος ο καιρός προκειμένου να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση που έχει αναβληθεί δύο φορές. Ευχαριστούμε τους συμπολίτες μας εμπόρους και επιχειρήσεις που αγκάλιασαν με μεγάλη θέρμη την όλη εκδήλωση και όλες αυτές τις ημέρες προσέφεραν αρκετά εδέσματα, ποτά και γλυκά. Μόνο και μόνο για αυτή τους την μεγάλη συμπαράσταση και ανταπόκριση οφείλουμε όλοι μας να προσπαθήσουμε να πραγματοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία η γιορτή μας».

 

Related posts

Πρόσκληση εθελοντών από την Εταιρεία Νόσου Alzheimer Ξάνθης

Δωρεάν γυναικολογικές εξετάσεις από Κ.Υ. Αβδήρων και δήμο Τοπείρου

Συνεχίζονται οι δωρεάν εξετάσεις στον δήμο Τοπείρου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Δείτε περισσότερα