Συμμετοχή της Π.Α.Μ.-Θ. σε διεθνή έκθεση

Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «TourNatur 2016» που θα πραγματοποιηθεί στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας από 2 έως 4 Σεπτεμβρίου θα συμμετάσχει με δικό της περίπτερο η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος τουριστικής προβολής της.

 

Η έκθεση απευθύνεται στο κοινό, είναι η μεγαλύτερη στο είδος της και αφορά σε τουρισμό και εξοπλισμό. Στόχος της Περιφέρειας Α.Μ.-Θ. είναι να προβάλλει και να υποστηρίξει τους επιχειρηματίες του τουρισμού της περιοχής και γι’ αυτό θα υπάρξει διανομή προωθητικού υλικού για άμεση πληροφόρηση των ενδιαφερομένων αλλά και συναντήσεις Β2Β με σημαντικούς διεθνείς tour operators και επαγγελματίες του τουρισμού, για την όσο το δυνατό μεγαλύτερη αύξηση της προσέλευσης γερμανών τουριστών. Επίσης, θα διοργανωθεί και μια εκδήλωση όπου θα παρουσιαστούν οι εναλλακτικές μορφές τουρισμού της Π.Α.Μ-Θ. όλο τον χρόνο.

Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν τη φυσική παρουσία τους ως εκπρόσωποι του φορέα ή της επιχείρησής τους στην έκθεση, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον Οδυσσέα Μπογιατζή στα τηλέφωνα 25413 50143 και 6944570154. Όσοι επιθυμούν να αποστείλουν υλικό τουριστικής προβολής, θα πρέπει να το παραδώσουν το αργότερο έως το μεσημέρι της Τετάρτης 16 Αυγούστου στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, Διοικητήριο, Ξάνθη στο όνομα του υπευθύνου Οδυσσέα Μπογιατζή. Το έντυπο υλικό θα πρέπει να είναι συσκευασμένο σε κιβώτια και να αναγράφεται εμφανώς ο αποστολέας, καθώς και η έκθεση προορισμού. Επίσης θα πρέπει να είναι στα γερμανικά ή στα αγγλικά, να αφορά στο θέμα της έκθεσης (πεζοπορία-φύση) και να είναι σε μικρά φυλλάδια κατά το δυνατόν.

 

Related posts

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Π.Α.Μ.-Θ.

Απολογισμός πεπραγμένων του περιφερειάρχη Α.Μ.-Θ.

Συμμετοχή της Π.Α.Μ.-Θ. σε διεθνείς τουριστικές εκθέσεις

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Δείτε περισσότερα