Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αβδήρων

Συνεδριάζει το μεσημέρι (13.30) της Δευτέρας 11 Δεκεμβρίου η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αβδήρων με τα ακόλουθα οκτώ θέματα στην ημερήσια διάταξη:

  1. Έγκριση προτάσεων 23ης ανάληψης υποχρέωσης δαπανών προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017 (εισηγήτρια: Αρχοντία Τσάκου, προϊσταμένη Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών)
  2. Απόδοση λογαριασμού υπολόγου ενταλμάτων προπληρωμής (εισηγήτρια: Αρχοντία Τσάκου, προϊσταμένη Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών)
  3. Έγκριση μετακίνησης εκτός έδρας υπαλλήλων του δήμου Αβδήρων, έγκριση δαπάνης (εισηγητής: Πρόεδρος)
  4. Έγκριση πρακτικών συνοπτικού διαγωνισμού για την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου του έργου «Συντήρηση πεζογέφυρας στο Σούνιο» (εισηγητής: Πρόεδρος)
  5. Έγκριση του πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών προσωρινού αναδόχου και κατακύρωση του συνοπτικού διαγωνισμού του έργου «Συντήρηση σχολικών κτιρίων» (εισηγητής: Πρόεδρος)
  6. Έγκριση διάθεσης πίστωσης, διενέργειας διαγωνισμού και τευχών της υπ’ αριθμό 69/2017 μελέτης για την «Προμήθεια τροφίμων για τις ανάγκες του Κέντρου Υποστήριξης και Κοινωνικής Φροντίδας Βρεφικής, Παιδικής και Τρίτης Ηλικίας και της παραοχής γάλακτος για το δικαιούχο προσωπικό του δήμου Αβδήρων» έτους 2018 και καθορισμός των όρων διενέργειας του διαγωνισμού (εισηγήτρια: Αμφιθέα Μισκάκη)
  7. Έγκριση απευθείας ανάθεσης προμήθειας ανταλλακτικών και εργασιών για τη «Συντήρηση και επισκευή των μηχανημάτων και οχημάτων του δήμου» (εισηγητής: Σπύρος Κούτρας)
  8. Απευθείας ανάθεση υπηρεσιών σε δικηγόρο για τον χειρισμό της υπόθεσης του έργου «Κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου» – άρθρο 72 του Ν.3852/2010 (εισηγητής: Δημήτριος Μαυρομάτης, νομικός σύμβουλος του δήμου).

 

Related posts

Συνεδριάσεις αυτοδιοικητικών οργάνων της Ξάνθης

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αβδήρων

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Ξάνθης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Δείτε περισσότερα