Πρόσληψη οκτώ ατόμων για τις Θ.Λ.Ε.

Στην πρόσληψη οκτώ ατόμων Υ.Ε. εργατών-γενικών καθηκόντων με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου (δύο μηνών) θα προβεί το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης, για τις ανάγκες διοργάνωσης των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών – Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2018.

Οι προσληφθέντες θα εργαστούν από τις 10 Ιανουαρίου έως και τις 10 Μαρτίου 2018. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις και τα δικαιολογητικά στο τμήμα Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης, πλατεία Διοικητηρίου 1α, 5ος όροφος, μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου κατά τις εργάσιμες ώρες.

Γενικά προσόντα

  • Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών
  • Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης που επιλέγουν.

Απαραίτητα δικαιολογητικά

  • Αίτηση
  • Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας
  • Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1994 ότι ο υποψήφιος είναι άνεργος κατά τον χρόνο υποβολής της αίτησης ή κάρτα ανεργίας, καθώς και ότι πληροί τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του Ν.3584/07
  • Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης του δήμου στα δημοτολόγια του οποίου είναι εγγεγραμμένος ή πιστοποιητικό εγγραφής στα δημοτολόγια (για τους άγαμους)
  • Πιστοποιητικό του οικείου δήμου ή της κοινότητας για τη μόνιμη κατοικία του υποψηφίου (Ν.2647/1998, άρθρο 4, παράγραφος 5).

 

Related posts

Δωρεάν rapid tests στον δήμο Τοπείρου

Έκτακτη γενική συνέλευση του Συλλόγου Τριτέκνων Ξάνθης

Ενημερωτικά δελτία από την αντιπεριφέρεια Ξάνθης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Δείτε περισσότερα