Ευχές από τους απολυμένους της Β.Φ.Λ.

180 απολυμένοι με ψευδομηνύσεις, χωρίς αποζημίωση και χωρίς δυνατότητα ταμείου ανεργίας, αγωνίζονται εδώ και επτά μήνες -χωρίς κανένα εισόδημα- να βρουν το δίκιο τους.

Ο κύριος Λαυρεντιάδης φρόντισε να τους στερήσει τη δουλειά τους, να τους στερήσει χρήματα για τις οικογένειές τους. Αυτά που ούτε μπόρεσε ούτε και θα μπορέσει ποτέ να τους πάρει, είναι η αγωνιστικότητα και η αγάπη τους. Η αγάπη για τα παιδιά τους τούς δίνει δύναμη γι αυτό τον αγώνα… και σε αυτά τα παιδιά αξίζει το καλύτερο. Έτσι, με τη βοήθεια συγκινητικών χορηγιών από την Καβάλα που αφουγκράζεται το πρόβλημα, κατάφεραν να οργανώσουν την πιο πετυχημένη χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή στα πενήντα και πλέον χρόνια λειτουργίας του εργοστασίου.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς και ιδιαίτερα τον Πολιτιστικό Σύλλογο “Το κάστρο”, που έκανε πολύ περισσότερα από μια απλή παραχώρηση του χώρου. Τους “Παραμυθάδες” που με αγάπη σε αυτό που ξέρουν πολύ καλά να κάνουν, καθήλωσαν τα παιδιά και τα μετέφεραν σε κόσμους μακριά από προβλήματα. Ευχαριστούμε όσους και όσες συνετέλεσαν σε αυτό το άρτιο αποτέλεσμα με κάθε τρόπο. Καλές γιορτές σε όλους με υγεία, αγάπη και πίστη σε κάτι καλύτερο. “Αν θες να αλλάξεις τον κόσμο, ξεκίνα από τον εαυτό σου”. Ευτυχισμένο το 2017. Εμείς εδώ θα είμαστε, δεν σταματάμε τον αγώνα μας μέχρι την τελική δικαίωση. Να επιστρέψουμε στις δουλειές μας στο Εργοστάσιο Λιπασμάτων Καβάλας“, σημειώνουν.

Δείτε εδώ σχετικό video.

 

Related posts

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Π.Α.Μ.-Θ.

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Α.Μ.-Θ.

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Π.Α.Μ.-Θ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Δείτε περισσότερα