XanTheater

  • Να και η εξήγηση που απέφυγε να δώσει ο δήμαρχος Μύκης
  • Οι δημότες Ξάνθης έχουν πλέον έξι χώρους για να ξεδίνουν από αυτά που δεν έχουν...
  • Η κακοκαιρία προκλητικά κατά του πολιτισμού...
  • Τελικά δεν συνελήφθη - Παϊδάκια και όχι παιδάκια έτρωγε λόγω τσικνοπέμπτης ο δημοσιογράφος που έσπευσε να το κοινοποιήσει με ανάρτηση. Απλά δεν ήξερε πού μπορεί να βρίσκονται τα διαλυτικά στο πληκτρολόγιο...
  • "Μπαλταφάν" - "Δεν βρίσκεται / λέξη καμία / να 'χει στον ήχο της / τόση αρμονία"
  • Αυτό το κατάπιαν αμάσητο στον Κυνηγετικό Σύλλογο Ξάνθης. Ήρθε όμως και νέο...
  • Οκταήμερη διακοπή ακινησίας επιβλήθηκε στο τουριστικό τρενάκι του δήμου Ξάνθης
  • Για την ιστοσελίδα του δήμου Τοπείρου ο χρόνος σταμάτησε στο 2017...
  • Habemus παιδικές χαρές! Η Ξάνθη απολαμβάνει πλέον μέρος των αυτονόητων!

Myblogs.gr

Ναι, ναι, ναι! Είναι αλήθεια. Ο μεγάλος Χρήστος Θηβαίος δεν αρκέστηκε στις βλακείες που είπε πριν λίγο καιρό και είπε να τις αυξήσει ακόμα περισσότερο σε ποσοστά αηδίας. Το πρωί της Πέμπτης δήλωσε στην εκπομπή του Λιάγκα: «Μια πενταμελής οικογένεια μπορεί να φάει πέντε παξιμάδια, τρεις ελιές και μια ντομάτα. Δεν είναι ανάγκη να τρώει αρνί κάθε μέρα. Μην τρελαθούμε». Ε ναι, μην τρελαθούμε κιόλας. Απλά ας οργιστούμε (εδώ η δήλωση).

Το ότι οι έντεχνοι καλλιτέχνες είναι από λίγο έως πολύ μαλάκες το ξέρουμε. Άλλοι είναι λίγο μαλάκες σαν τον Αλκίνοο που έκανε ότι μπορούσε για να σωθεί το Μέγαρο Μουσικής με δημόσιο χρήμα αν και είναι ιδιωτικό και από την άλλη έχουμε μαλάκες μεγάλου βεληνεκούς σαν τον Χρήστο Θηβαίο. Και από δω και κάτω μπορείτε να διαβάσετε τις παλαιότερες μπαρούφες του.

Ο Θηβαίος δίνοντας μια συνέντευξη, με αφορμή εμφανίσεις που κάνει, στον ραδιοφωνικό σταθμό FM100 της Θεσσαλονίκης, λέει ότι οι στρατιές ανέργων στην Ελλάδα είναι άνθρωποι που κάθονται σπίτι τους πίνοντας φραπέ και περιμένουν το δημόσιο να τους πληρώσει. Συνεχίζει λέγοντας πως υπάρχουν άπειρες δουλειές που μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος άνεργος σήμερα, αλλά προτιμά να μην κάνει τίποτα αφού η ονειρική του θέση στην αγορά εργασίας είναι το να είναι διευθυντής τραπέζης.

Εν συνεχεία λέει κάτι μαλακίες για τόσο πόσο πολύ δούλεψε για να γίνει αυτός που είναι σήμερα(και τι είναι σήμερα; ο νέος πιο μαλάκας έντεχνος καλλιτέχνης στην Ελλάδα και μόνο) και μετά αρχίζει τα νεοφιλελέ παραληρήματα περί γεμάτων καφετεριών.

Αλλά ως μαλάκας που είναι τον σκασμό δεν τον βγάζει, πάει να κράξει τη δημοσιογράφο που ενώ έχει πτυχίο χημικού δεν εργάζεται πάνω στο αντικείμενό της αλλά κάνει μη παραγωγική εργασία, εννοώντας πως το ραδιόφωνο και η δημοσιογραφία δεν παράγει πλούτο την ώρα που ο ίδιος γράφει κλάψες για καψουρεμένους κουλτουριάριδες.

Ο Χρήστος Θηβαίος προτείνει: 12ωρο 7ήμερο και με 10 ευρά μεροκάματο και έπειτα μας λέει ότι αυτός και η 5μελής οικογένειά του μπορούν να ζουν καθημερινά με 15 ευρώ και πως άμα θέλει μπορεί να ζήσει τραγουδώντας στο δρόμο. Είπε και άλλες μαλακίες τις οποίες δεν συγκράτησα και άμα θέλετε μπορείτε να τις ακούσετε εδώ.

Hint: Ο Θηβαίος λέει στην ιστοσελίδα του πως σπούδασε φιλοσοφία στη Μπολόνια και πως είχε καθηγητή τον Ουμπέρτο Έκο. Φήμες λένε πως δεν πέρασε ποτέ του ούτε ένα μάθημα και πως εδώ και πολλά πολλά χρόνια ο Ουμπέρτο Έκο διδάσκει στο Πανεπιστήμιο της Μπολόνια αλλά στο τμήμα Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

πηγή: kollectnews