INDEXANTHI.GR
Παιδεία

Ανακοίνωση στήριξης του αγώνα των φοιτητών από τον Δ.Σ.Ξ.

Το διοικητικό συμβούλιο του Διδασκαλικού Συλλόγου Ξάνθης εκφράζει τη στήριξή του στον αγώνα του Συλλόγου Οικότροφων Φοιτητών Ξάνθης που παλεύει για να μη διωχτούν από τις εστίες της Ξάνθης είκοσι φοιτητές/τριες που δίνουν μάχη να πάρουν το πτυχίο τους.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Σ.Ο.Φ.Ξ., φοιτητές/τριες που χρωστάνε ελάχιστα μαθήματα ή τους έχει απομείνει μόνο η διπλωματική εργασία και οι οποίοι, ταυτόχρονα με τις σπουδές τους εργάζονται για να τα βγάλουν πέρα οικονομικά, καλούνται να φύγουν από τις εστίες μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου, ενώ σε αντίθετη περίπτωση απειλούνται νομικά. Καλούμε την πρυτανεία του Δ.Π.Θ. να σταματήσει κάθε ενέργεια έξωσης των είκοσι φοιτητών/τριών από τα δωμάτιά τους.

Σχετικά άρθρα

Μια ενδιαφέρουσα ημερίδα

Super User

Το σημερινό πρόγραμμα των Γιορτών Νεολαίας

Super User

Η Ε.Λ.Μ.Ε. Ξάνθης για το νέο λύκειο

Super User

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Δείτε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου και cookies