XanTheater

  • Μετά την τρίμηνη -και βάλε- εξαφάνιση (τα μπάνια του λαού γαρ), επέστρεψαν έμπλεοι... αγωνιστικότητας και με παντελώς αταίριαστα με το κλίμα της ήττας παχιά λόγια
  • Διαχειριστής του Ε.Σ.Π.Α. λίγο πριν από δημοτικές και περιφερειακές εκλογές! Δεν θα πλήξουμε...
  • Νύχτα "κατέβηκε" και εξαφανίστηκε η "είδηση" για τους... τζιχαντιστές στη Γλαύκη
  • Όχι μόνο κλείνουν λες κι είναι... "εδώδιμα-αποικιακά", αδιαφορώντας για το "λειτούργημα", τις "επάλξεις" και τα άλλα στομφώδη, αλλά μερικοί ούτε καν το αναγγέλλουν!
  • Δεν έχουν ώρα ανάρτησης (πονηρά σκεπτόμενοι), γράφουν όμως "συμβαίνει αυτή την ώρα"! Κι ο αναγνώστης συγχύζεται (και με τις δύο έννοιες της λέξης)...
  • Μπορούν να εξηγήσουν στον κόσμο όλοι οι φορείς (του "κόμματος της εργατιάς" μη εξαιρουμένου) και όλα τα Μ.Μ.Ε. της Ξάνθης, γιατί αυθαίρετα αναφέρουν πάντα και μόνο ως "εργατικό" το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ξάνθης; Ακόμη και η επιγραφή στην είσοδό του, το φωνάζει!
  • Το είδαν στο indeXanthi.gr και τους άρεσε. Προσέτρεξαν στην πηγή, το έκαναν copy-paste αλλά... ξέχασαν να την αναφέρουν. Όπως κάνουν καθημερινά...

Myblogs.gr

Νίκος

e-Ξανθη-ματα

"Δεν δίνω στο facebook ή σε οποιαδήποτε πρόσωπα που συνδέονται με το facebook την άδεια να χρησιμοποιήσουν φωτογραφίες μου, πληροφορίες, μηνύματα ή δημοσιεύσεις". Αυτά λέει (όχι ακριβώς με τέτοια σύνταξη βέβαια…) το νέο copy-paste μήνυμα στα ντουβάρια του facebook και στη συνέχεια… τσαμπουκαλεύεται κιόλας!

Δηλαδή, ανοίγεις ένα ξένο άλμπουμ-βιβλίο, βάζεις τις φωτογραφίες σου, δίνεις αναφορά για τα πάντα, γράφεις ό,τι αδιάφορη μαλακία σου κατέβει, και λες στον ιδιοκτήτη "μην τα αγγίξει κανείς"! Για να μην πιάσουμε την (πολιτική) ουσία του πράγματος…

 

Συμπληρώνονται σήμερα 48 χρόνια από τον θάνατο του Jimi Hendrix (James Marshall Hendrix). Το indexanthi.gr τιμά τη μνήμη του, ενός εκ των τριών «J» που χάθηκαν νωρίς (Jim Morrison και Janis Joplin τα άλλα δύο), με ένα τραγούδι με στιγμές από την πορεία του.

Περισσότερα...

Παραθέτουμε φωτογραφία του δημάρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου και της συμβούλου Πολιτικών Θεμάτων και Τύπου της Βρετανικής Πρεσβείας στην Αθήνα Claire Demaret, από τη σημερινή εθιμοτυπική επίσκεψη τής δεύτερης στην πόλη. Με σκοπό να μοιραστούμε ό,τι αποπνέει η εικόνα. Συνολικά. Καθώς δεν εννοούμε μόνο τις παντόφλες με τις κλειστές φτέρνες, το… σύμφωνο συμβίωσης vintage ρολογιού - πυροσβεστήρα ή οποιαδήποτε άλλη λεπτομέρεια.

 

Ένα παλιό μα πάντα επίκαιρο κείμενο, αφιερωμένο στην επιστροφή των εκπαιδευτικών -και των μαθητών- στις θέσεις τους και στην πρόσφατη έναρξη άλλης μιας σχολικής χρονιάς:

Περισσότερα...

Εντάξει, ο δήμος της Ξάνθης δεν μπορεί να φτάσει την Πάτρα ή τα Τρίκαλα, κανείς δεν τρέφει τέτοιες τρελές αυταπάτες. Γράψαμε κάποια πράγματα παλιότερα, με αφορμή ένα σχόλιο για την υποψηφιότητα Τεφρωνίδη (εδώ).

Ωστόσο… ζηλεύουμε και θλιβόμαστε όταν μαθαίνουμε για δήμους που έκαναν απλά, μικρά ή μεγαλύτερα βήματα, για δήμους που βραβεύονται για δράσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα των δημοτών τους.

Μα τίποτε; Καμία ουσιαστική ανησυχία; Κανένα όραμα; Καμία ανάγκη;

 

Medi help