XanTheater

  • Μετά την τρίμηνη -και βάλε- εξαφάνιση (τα μπάνια του λαού γαρ), επέστρεψαν έμπλεοι... αγωνιστικότητας και με παντελώς αταίριαστα με το κλίμα της ήττας παχιά λόγια
  • Διαχειριστής του Ε.Σ.Π.Α. λίγο πριν από δημοτικές και περιφερειακές εκλογές! Δεν θα πλήξουμε...
  • Νύχτα "κατέβηκε" και εξαφανίστηκε η "είδηση" για τους... τζιχαντιστές στη Γλαύκη
  • Όχι μόνο κλείνουν λες κι είναι... "εδώδιμα-αποικιακά", αδιαφορώντας για το "λειτούργημα", τις "επάλξεις" και τα άλλα στομφώδη, αλλά μερικοί ούτε καν το αναγγέλλουν!
  • Δεν έχουν ώρα ανάρτησης (πονηρά σκεπτόμενοι), γράφουν όμως "συμβαίνει αυτή την ώρα"! Κι ο αναγνώστης συγχύζεται (και με τις δύο έννοιες της λέξης)...
  • Μπορούν να εξηγήσουν στον κόσμο όλοι οι φορείς (του "κόμματος της εργατιάς" μη εξαιρουμένου) και όλα τα Μ.Μ.Ε. της Ξάνθης, γιατί αυθαίρετα αναφέρουν πάντα και μόνο ως "εργατικό" το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ξάνθης; Ακόμη και η επιγραφή στην είσοδό του, το φωνάζει!
  • Το είδαν στο indeXanthi.gr και τους άρεσε. Προσέτρεξαν στην πηγή, το έκαναν copy-paste αλλά... ξέχασαν να την αναφέρουν. Όπως κάνουν καθημερινά...

Myblogs.gr

Νίκος

Γειτονιά

Μπορεί ένας πάστορας να επηρεάσει τις οικονομικές εξελίξεις σε μία χώρα; Κοιτάζοντας τα πράγματα από την επιφάνεια, κάποιος θα μπορούσε να απαντήσει καταφατικά, με αφορμή αυτά που συμβαίνουν σήμερα στην Τουρκία.

Περισσότερα...

Οι καταναλωτικές τιμές στη Βουλγαρία είναι στο 44% των τιμών στην υπόλοιπη Ε.Ε., όπως ανακοίνωσε η Eurostat. Αυτό θέτει τη Βουλγαρία στην πρώτη θέση στην κοινότητα σε φθηνές τιμές και ακολουθούν η Ρουμανία και η Πολωνία. Με τέτοιο επίπεδο των τιμών οι Βούλγαροι έπρεπε να είναι ανάμεσα στους πιο ευτυχισμένους ανθρώπους και να κατέχουν μια από τις πρώτες θέσεις σε κατανάλωση στον κόσμο. Στην πραγματικότητα όμως η κατάσταση είναι διαφορετική.

Περισσότερα...

Την ώρα που στη γειτονική Βουλγαρία σε κάθε χίλια άτομα αναλογούν περίπου 550 κατοικίες, δίνοντας στη χώρα μια καλή θέση στον ευρωπαϊκό δείκτη "εξασφαλισμένη κατοικία", το ένα τρίτο από αυτές παραμένουν άδεις καθώς οι ιδιοκτήτες τους βρίσκονται στις μεγάλες πόλεις ή στο εξωτερικό.

Περισσότερα...

Το καθεστώς A.K.P.-M.H.P. (Ερντογάν-"Γκρίζοι Λύκοι") έχει βάλει στόχο και τη φύση του βόρειου Κουρδιστάν, ως μέρος της γενοκτονικής αποικιακής επίθεσής του. Οι κρατικές αρχές εμποδίζουν τους πολίτες να σβήσουν τις δασικές πυρκαγιές που ξεκίνησαν σκόπιμα στις επαρχίες του Κουρδιστάν κατά τη διάρκεια στρατιωτικών επιχειρήσεων.

Περισσότερα...

Η αύξηση του εισοδήματος των νοικοκυριών τον Ιούλιο και η αναπροσαρμογή του ορίου της φτώχειας για την προσεχή χρονιά, είναι οι δύο κυριότερες οικονομικές-κοινωνικές ειδήσεις των ημερών στη Βουλγαρία.

Περισσότερα...

Medi help